Cerbul de Aur 2018. Smaranda Vornicu: Poate nu aș fi fost atât de marcată dacă...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Smaranda Vornicu ne-a dezvăluit culisele emoționale ale festivalului Cerbul de Aur 2018. 

În acest an, se împlinesc 50 de ani de la primul festival Cerbul de Aur. Realizatorul TV Tudor Vornicu a fost cel care, cu multă atenție, a organizat prima ediție, în 1968. 50 de ani mai târziu, fiica sa, Smaranda Vornicu este directoarea Festivalului Cerbul de Aur. 

Întrebată cum este să fii directorul Festivalului Cerbul de Aur, Smaranda Vornicu ne-a mărturisit: ”Pentru mine e foarte important acest lucru, e o mare responsabilitate, ținând cont că tatăl meu, Tudor Vornicu, a fost unul dintre inițiatorii festivalului, în 1968, ținând cont de succesul pe care festivalul l-a avut de-a lungul timpului în coordonarea echipei sale sau a echipelor ulterioare, cu dl Moroșanu, cu toate echipele TVR care au contribuit de-a lungul timpului în mod magistral la realizarea acestui festival. Parteneriatul cu autoritățile locale care este extrem de important și a rămas de-a lungul timpului extrem de important, atât Primăria Municipiului Brașov, cât și cu Consiliul Județean Brașov.” a spus Smaranda Vornicu, pentru DCNews

”Emoțional vorbind, moment cu totul special”

Cât despre amprenta pe care și-a pus-o amintirea tatălui său pe activitatea sa, Smaranda Vornicu a afirmat că ”Este inevitabil să am momente în care mă gândesc: ce ar fi făcut tatăl meu într-o astfel de circumstanță sau dacă ar fi fost mulțumit sau mândru de ce vom reuși în acest an. Tatăl meu a fost un perfecționist, în primul rând cu el însuși, de la el cerea performanță, seriozitate, dedicare și implicare până la capăt în proiectele de televiziune. Pentru mine, sentimental vorbind, emoțional, pentru mine este un an și un moment cu totul special, mai ales că este o ediție aniversară. Dacă ar fi fost una dintre edițiile festivalului, poate nu aș fi fost atât de marcată de amintirea, de memoria și de aura tatălui meu, cum este în cazul acestei ediții specifice”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel