Urmărește emisiunea live
CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, spune că Bitcoin va uni omenirea
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Jack Dorsey (centru). Foto: Twitter
Jack Dorsey (centru). Foto: Twitter
Jack Dorsey a spus că Bitcoin va sta cândva la unirea întregii lumi.

CEO-ul companiilor Twitter și Square, Jack Dorsey, a spus luni că criptomoneda Bitcoin va uni cândva întreaga lume. Conform The Verge, un amendament din Senatul american care ar fi mărit implicarea guvernului din Statele Unite în criptomonede a fost blocat. Imediat după aceea, Dorsey a transmis: „#Bitcoin va uni o țară extrem de divizată (și eventual: lumea)”.

Dorsey este cunoscut pentru dragostea sa pentru Bitcoin

Miliardarul nu a menționat exact care țară, însă se pare că este vorba despre Statele Unite. Totuși, acesta nu a venit cu prea multe explicații pe lângă mesajul său de un rând. Nu este prima oară când Dorsey a spus că Bitcoin este vaga soluție a unor mari probleme. La o conferință Bitcoin din iulie, acesta a spus că speră ca „Bitcoin să creeze pacea globală”.

Ce spunea el despre Elon Musk și salvarea umanității

„Elon (n.r., CEO-ul Tesla) a spus-o mai devreme. Avem toate aceste monopoluri de violență, iar persoana la singular nu are putere. Este foarte real că există costuri și distrageri uriașe care provin din sistemul nostru monetar, iar acest lucru atrage atenția de la alte probleme mai mari, unele dintre cele pe care Elon încearcă să le rezolve – cum ar fi să devenim o societate multiplanetară.

Toate aceste distrageri cu care trebuie să ne întâlnim zi de zi ne răpesc acele obiective care afectează toate persoanele de pe planetă. Poate că sună puțin ridicol, dar dacă rezolv un lucru fundamental, totul progresează într-un mod atât de dramatic. Va fi pe termen lung, dar sper că va exista pace”, a transmis atunci Dorsey.

Dorsey nu a terminat facultatea, mănâncă o dată pe zi și face baie cu gheață

Deși are miliarde de euro, numărându-se printre bogații lumii, Jack Dorsey are un stil de viață mai ciudat, de spartan ar zice unii: mănâncă o singură dată pe zi, doar cina, și a renunțat la băile calde în favoarea băilor cu gheață, scrie businessinsider.com. 

Și președintele rus Vladimir Putin este adeptul băilor cu apă rece. În contextul pandemiei el a dat un sfat tuturor celor care-i urmăresc declarația: să facă alternanța apă rece - apă fierbinte, la duș. VEZI AICI RESTUL ARTICOLULUI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel