Cenzură pe stadion. LPF a interzis accesul la meciul Rapid - "U" Cluj cu ziarul Pro Sport. Vezi de ce
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Suporterii care au vrut să fie pe stadion la meciul Rapid - "U" Cluj, şi să ia cu ei şi ediţia de sâmbătă a ProSport-ului, ziarul cu o pagină-manifest împotriva celor doi şefi ai fotbalului românesc Mircea Sandu şi Mitică Dragomir, nu au fost lăsaţi să intre cu respectivul cotidian de sport.

Decizia a aparţinut celor de la LPF, reprezentaţi în Giuleşti de Vali Alexandru, care le-a transmis jandarmilor să nu permită accesul pe stadion cu ziarul ProSport. "Ce facem aici, revoluţie?", s-ar fi spus în respectiva şedinţă tehnică, decizia fiind confirmată şi de declaraţia lui Dragomir, scrie gandul.info.

"Nu are voie să intre nimeni cu ceva la ei. Scrie în lege. E un material care incită la violenţă. Trebuie să respectăm legile ţării. Această decizie e valabilă la toate meciurile. Dacă vin cu o batistă albă, atunci intrăm în civilizaţie şi au voie. Dacă vin cu ziarul la ei, îl lasă la poartă şi îl citesc acasă. LPF nu agrează, conform legii, astfel de manifestaţii. Una este să scandezi, alta e să jigneşti. Acest aspect incită la violenţă. Dumneavoastră incitaţi la crimă", a declarat Dumitru Dragomir pentru sport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel