Centura Bacău, lucrări oprite. CNAIR, precizări
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa: CNAIR
Sursa: CNAIR
Lucrările pe şantierul Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău se vor opri până marţi, 26 martie, deoarece muncitorii antreprenorului sunt în săptămâna liberă, informează miercuri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

"Muncitorii de pe şantierul Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău sunt liberi în perioada 21 - 26 martie 2019. Antreprenorul Spedition UMB a informat CNAIR că începând de joi, 21.03.2019, lucrările pe şantierul Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău se vor opri până marţi, 26.03.2019, motivul fiind faptul că muncitorii antreprenorului sunt în săptămâna liberă. De marţi, 26.03.2019, lucrările vor fi reluate la capacitate maximă, în două schimburi, începând cu ora 7:00", precizează CNAIR. Potrivit companiei de drumuri, în cele trei săptămâni dintr-o lună în care se lucrează în câte două schimburi, programul de lucru este luni - sâmbătă, inclusiv. 

Utilajele vor fi garate în puncte special amenajate 



Pe perioada încetării activităţii în şantier utilajele vor fi garate în puncte special amenajate pentru a fi păzite. Lucrările la Centura Bacău au început în data de 8 martie, cu trei luni mai devreme decât prevedea contractul, menţionează sursa citată. "Acest lucru a fost posibil ca urmare a faptului că Spedition UMB a accelerat faza de proiectare şi a predat proiectul tehnic în trei luni, deşi contractul semnat cu CNAIR la sfârşitul anului trecut prevedea 6 luni pentru această fază. Spedition UMB este o companie care are o îndelungată experienţă în domeniu şi a demonstrat de nenumărate ori seriozitatea şi capacitatea constructorilor români de a executa lucrări de cea mai bună calitate", se mai arată în comunicatul CNAIR. 

Vezi şi: Documente necesare pentru a trece frontiera cu mașina

Mircea Badea: Două referendumuri pe 26 mai. Iată întrebările!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel