Data publicării:

Act de violență la Chișinău: A fost incendiat Centrul de Informare NATO din Republica Moldova

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video TVR Moldova
Foto: Captură video TVR Moldova
Ambasada Statelor Unite ale Americii de la Chișinău condamnă actul de violență comis asupra Centrului de Informare și Documentare NATO, sediul căruia a fost cuprins ieri de flăcări, se arată în mesajul Ambasadei, postat pe rețelele de socializare.

„Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău condamnă cu fermitate actul de violență comis ieri asupra Centrului de Informare și Documentare privind NATO, amplasat în campusul Universității de Stat din Moldova”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Portalul Deschide.md amintește că ieri seara, la ora 18:45 sediul Centrului de Informare și Documentare privind NATO a fost cuprins de flăcări. Universitatea de Stat din Moldova  a confirmat într-o postare pe Facebook că incendiul a fost declanșat în mod intenționat.

Centrul de Informare și Documentare privind NATO condamnă actul de incendiere intenționată a sediului și exprimă îngrijorare în legătură cu consecințele acestuia. Centrul NATO mai anunță că se află într-o strânsă cooperare cu autoritățile competente în vederea investigării acestui caz. Poliția a pornit un proces penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel