Celtic s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii scoţiene
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Celtic Glasgow, viitoarea adversară a echipei CFR Cluj în Europa League, s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei Ligii scoţiene de fotbal, după ce a surclasat-o pe Partick Thistle cu scorul de 5-0, într-un meci din sferturi.

Golurile deţinătoarei trofeului au fost înscrise de Vakoun Bayo (15), Tom Rogic (46), Olivier Ntcham (56, 63) şi Scott Sinclair (76).

Antrenorul Neil Lennon a aliniat echipa: Gordon - Frimpong (Hendry, 79), Elhamed, Ajer, Hayes - Ntcham, McGregor (Brown, 62),
Elyounoussi (Sinclair, 66) - Rogic, Morgan, Bayo.

Celelalte echipe calificate în careul de aşi sunt Glasgow Rangers (1-0 cu Livingston FC), Hearts (3-0 cu Aberdeen, la loviturile de departajare) şi Hibernian Edinburgh (5-4 la loviturile de departajare cu Kilmarnock FC).

Portarul român Laurenţiu Brănescu a avut o evoluţie bună în timpul regulamentar între buturile echipei Kilmarnock, iar la loviturile de departajare a apărat şutul lui Oli Shaw, însă doi dintre coechipierii săi au ratat şi Hibernian s-a calificat în semifinale.

Celtic o va înfrunta pe CFR Cluj pe 3 octombrie, la Glasgow, în etapa a doua a grupelor Europa League. Cele două formaţii s-au întâlni şi în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, scorul fiind 1-1 la Cluj-Napoca, după care ardelenii au câştigat cu 4-3 în deplasare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel