Celine Dion NU mai cântă. Ce boală are
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 13 apr 2018, 08:01
WhatsApp
Veste tristă pentru fanii artistei Celine Dion! Vedeta nu mai poate cânta.

Celine Dion și-a anulat concertele pe care le avea în perioada următoare. Artista are autofonie (rezonanță crescută a propriei voci). "Cântatul a devenit imposibil pentru Celine Dion. Este o situaţie dificilă, aproape să creeze panică", a declarat pentru Journal de Montreal profesoara de canto a artistei, Johanne Raby. 

[citeste si]

Johanne Raby a mai spus: "Este vorba de o tulburare în ureche care cauzează nereguli auditive. În aceste condiții, cântatul este foarte dificil. Își aude vocea anormal de tare". Până acum cântăreața a reușit să gestioneze această problemă cu ajutorul unui medicant, însă în ultimele săptămâni acesta nu şi-a mai făcut efectul. Până la urma, Celine Dion se va opera.

O artistă adevărată

Muzica lui Dion a fost influențată de o mare varietate de genuri muzicale: de la rock și R&B la gosspel și muzică clasică. Deși lansările sale au primit recenzii variate, cântăreața este cunoscută în special pentru abilitățile sale vocale. În 2004, după ce albumele sale au fost comercializate în peste 175 de milioane de copii, Dion a primit în cadrul premiilor World Music Awards distincția Chopard Diamond Award pentru că a devenit cea mai bine vândută cântăreață a tuturor timpurilor. În aprilie 2007, Sony BMG a anunțat că vânzările materialelor discografice ale lui Dion au depășit 200 de milioane de copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?