Celine Dion își anulează concertul de la București pe care trebuia să-l susțină în vară: Mă doare să vă anunţ că nu voi fi pregătită
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Celine Dion
Sursa foto: Facebook Celine Dion
Celine Dion a anunţat anularea concertelor din cadrul turneului european "Courage World Tour" programate să aibă loc în vara anului 2023, în perioada 31 mai - 17 iulie, informează Emagic.

"Mă doare să vă anunţ că nu voi fi pregătită să-mi reiau turneul în Europa. Mi-e dor să vă văd pe toţi... să fiu pe scenă... să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate şi să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare", a anunţat Celine Dion.

Artista a onorat primele 52 de date ale turneului mondial "Courage World Tour" în America de Nord înainte de începutul pandemiei, când, în luna martie 2020, turneul a trebuit să ia o pauză. De atunci, Celine primeşte tratament şi se recuperează în urma unor spasme musculare persistente, care au împiedicat-o să mai concerteze. Echipa medicală a lui Celine Dion continuă să urmărească evoluţia afecţiunii şi să o trateze, precizează sursa citată.

Celine Dion încă se recuperează în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut şi a anunţat că va fi nevoită să anuleze un număr de opt concerte programate să aibă loc în vara lui 2023, din care face parte şi spectacolul de la Arena Naţională Bucureşti.

Valoarea biletelor va fi rambursată

Valoarea biletelor achiziţionate pentru cele opt concerte din vară va fi rambursată, inclusiv pentru concertul ce urma să aibă loc la Bucureşti. Rambursările se vor realiza cu respectarea termenilor şi condiţiilor organizatorului, publicate pe site-ul oficial al acestuia - https://www.emagic.ro/termeni-si-conditii/, exclusiv prin intermediul platformelor de ticketing autorizate (distribuitorii oficiali care au comercializat biletele), respectiv iaBilet.ro sau Eventim.ro, după cum este menţionat pe bilet, prin accesarea formularelor de retur disponibile la iabilet.ro/retur, respectiv, eventim.ro/refund/.

Având în vedere lungă perioada de timp scursă de la data punerii în vânzare a concertului, returnarea contravalorii biletelor în mod automat în conturile clienţilor nu mai este posibilă. Pentru a putea efectua rambursarea, este necesară completarea formularului de retur, unde deţinătorii de bilete să introducă un cod IBAN aferent contului bancar în care se va face rambursarea contravalorii biletelor, informează organizatorii.

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu Celine Dione? Misterul dispariției celebrei celebrei interprete

Celebra cântăreață suferă de degenerescența musculară, o afecțiune care duce, inevitabil, la incapacitatea de deplasare. Artista și-a anulat concertele, a dispărut de pe rețelele sociale, ultima postare datând din 25 iunie. Presa franceză a dezvăluit, însă, câteva fotografii noi cu artista, la o galerie de artă.

Din cauza nemilosului diagnostic, cântăreața se află în convalescență de aproape un an, iar problemele de sănătate au obligat-o să amâne, pentru 2023, toate concertele din turneul ”Courage”, prevăzut în Europa anul acesta. Iar asta nu e tot.

Dar de aproximativ două luni Celine nu a mai dat nici un semn nici pe rețelele sociale, acolo unde obișnuia să fie foarte activă pentru cele peste 5 milioane de fani, numai pe Instagram. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel