Celine Dion alături de băieții ei într-o fotografie inedită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Instagram
Instagram
Prin intermediul unui mesaj pe rețelele sociale, Celine Dion și-a exprimat recunoștința față de fani și familie, în timp ce a abordat lupta ei cu o boală autoimună de mai bine de un an.

„Astăzi, lumea recunoaște Ziua Internațională de Conștientizare a SPS", a scris vineri cântăreața, în vârstă de 55 de ani, pe Instagram. Artista a pus o fotografie în care pozează cu toți cei trei fii ai săi, René-Charles Angélil, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de 13 ani, potrivit People.

„După cum mulți dintre voi știți, în toamna anului 2022, am fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide (SPS). Încercarea de a depăși această tulburare autoimună a fost una dintre cele mai grele experiențe din viața mea, dar rămân hotărâtă să mă întorc într-o zi pe scenă și să duc o viață cât mai normală.

Sunt profund recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul din partea copiilor mei, a familiei, a echipei și a voastră”, a mai precizat vedeta.

„Vreau să trimit încurajările și sprijinul meu tuturor celor din întreaga lume care au fost afectați de SPS. Vreau să știți că puteți reuși! Putem să o facem!”, a concluzionat ea, încheind cu „Love Celine xx”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel