Data publicării:

Celebrul "Escroc de pe Tinder", primele declaraţii după filmul care face furori: Sunt un gentleman, nu mă puteţi judeca

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video Daily Mail
Captură video Daily Mail

Shimon Heyada Hayut, cunoscut mai bine drept "Escrocul de pe Tinder" după filmul documentar de pe Netflix care a făcut furori şi în România, a făcut mai multe declaraţii după ce povestea sa a devenit celebră. 

Conform documentarului, Shimon Hayut ar fi escrocat mai multe femei şi le-ar fi făcut pe acestea să îi dea sute de mii de dolari. Cu toate astea, bărbatul spune că portretizarea din documentar este eronată şi că el nu este un monstru.  

"Nu sunt un escroc de pe Tinder. Nu sunt un mincinos, nu sunt fals. Oamenii nu mă cunosc, deci nu mă pot judeca. Sunt doar un tip singur care a vrut să cunoască fete pe Tinder. Sunt un gentleman", a declarat Shimon, conform Daily Mail

Interviul complet va apărea pe 21 şi 22 februarie. 

Cine este "Escrocul de pe Tinder" 

Bărbatul, care pe reţeaua de socializare se dădea drept Simon Leviev, fiul miliardarului ruso-israelian Lev Leviev, le răsfăţa pe femeile agăţate pe Tinder cu banii pe care îi fura de la victimele sale. 

Hayut, care a fost în cele din urmă arestat şi acuzat de fraudă, furt şi fals, a petrecut cinci luni în închisoare înainte de a fi eliberat pentru bună purtare" în mai 2020. După ce a ieşit din închisoare, însă, Hayut a postat pe pagina sa de instagram mai multe fotografii în care arăta că se bucură de o viaţă luxoasă. 

Înainte de a-i fi şters contul de pe Instagram ca urmare a reacţiilor de la documentar, Hayut a scris pe reţeaua de socializare că "Voi face publică partea mea de poveste în zilele următoare, când voi fi găsit cel mai respectuos mod de a o spune, atât pentru mine, cât şi pentru părţile implicate. Până atunci, păstraţi-vă mintea deschisă". 

Tinder introduce o nouă funcție. Utilizatorii vor putea fi în siguranță

 

Cea mai populară aplicație de dating, Tinder, va introduce o nouă funcție, de verificare a persoanelor care o utilizează. Astfel, cei care intenționează să se iasă la întâlnire cu o persoană întâlnită prin intermediul aplicației, vor putea vedea informații publice despre potențialul partener. Noua funcție vine ca un răspuns al Match Group, compania mamă a aplicației, la problema siguranței în online dating ridicată în ultimul timp. 

Match Group s-a asociat cu Garbo, o platformă care permite verificarea antecedentelor unei persoane, contra unei sume de bani. Match a mai achiziționat și un pachet cu acțiuni aparținând Garbo. Momentan, funcția este disponibilă în Statele Unite, urmând a fi implementată la o scară mai largă.

„Recunoaștem faptul că multinaționalele pot juca un rol cheie în înlăturarea barierelor cu ajutorul tehnologiei și al colaborării active”, a declarat pentru BBC Tracey Breeden, șeful siguranței din cadrul Match Group. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel