Celebrul artist Jason Derulo concertează pe litoralul românesc!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Celebrul artist Jason Derulo va lua cu asalt litoralul românesc! Pe 4 august, în Mamaia Nord, se anunță un concert incendiar! 

De data aceasta cu toții vor fi nerăbdători să îl vadă pe mega-star-ul internațional Jason Derulo, pe scena club-restaurantului de pe plaja stațiunii Mamaia, care a devenit în scurt timp epicentrul distracției exclusiviste estivale de la malul Mării Negre. Este vorba despre Nuba Beach Club, care în doar 3 luni de la lansare, a găzduit deja artiști internaționali precum Antonis Remos, Gianluca Vacchi sau Craig David. 

La doar 28 de ani, Jason Derulo este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, originar din Miami, Florida, însă puțini știu că el și-a petrecut copilăria studiind operă, teatru și balet iar primul său single a fost lansat la doar 8 ani. 

Printre cele mai faimoase piese ale artistului se numără “Trumpets”, “What If”, “Marry Me”, sau “In My Head”, iar fanii îl pot asculta și admira sâmbătă, 4 August, pe scena amplasată pe plaja faimosului beach club.  

Se anunță o nouă petrecere vibrantă, iar conturile de socializare vor fi luate cu asalt de postările celor ce se vor distra pe muzica lui Jason Derulo.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel