Celebru designer român dezvăluie cât timp trebuie păstrat un bărbat
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

Deși este un reprezentant al "sexului tare", un renumit designer de pantofi român, nu ezită să le sfătuiască pe femei că "foarte puțini bărbați merită să fie păstrați mai mult de un sezon".

Mihai Albu, de profesie arhitect, însă celebru în întreaga lume datorită pantofilor pe care îi realizează, a postat pe pagina sa de Facebook o paralelă senzațională între bărbați și pantofi, punctând câteva sfaturi utile pentru femei.

"Bărbaţii sunt precum pantofii:

- cei care îţi plac, te costă; - foarte puţini merită păstraţi mai mult de un sezon; - dacă nu îi iei potriviţi, s-ar putea să te bată; - cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor să intre; - oricât le-ai vorbi, nu devin mai maleabili; - unul singur nu e de ajuns decât pentru cenuşărese; - unii merită lăsaţi la uşă; - lumea te judecă în funcţie de ei; - alte femei te invidiază pentru ai tăi, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor", se arată în mesajul respectiv.

"Mai bine pantofi... :))"

Ulterior postării, comentariile nu au întârziat să apară, majoritatea de la cele cărora le este destinat mesajul.

Iată câteva dintre ele: "Sunt doua feluri de barbati: 1.Cei pe care-i vrei dar nu-i vei putea avea nicodatata dar care in schimb alearga dupa potcoave de cai maorti si-si trag pe langa ei smechere care ai distrug. 2 .Cei pe care-i ai la-ndemana dar nu te atrag de nici o culoare , dar surprizator ai vezi casatoriti cu tipe superbe si pe urma ti-e ciuda"; "La naiba, s-au spulberat miturile copilariei noastre: inseamna ca Mos Niculae era femeie???".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel