Celebra rochie de mireasă a Prinţesei Diana, expusă la Palatul Kensington. William și Harry, decizie la 24 de ani de la moartea mamei lor
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prinții William și Harry au luat decizia neașteptată în ceea ce privește rochia de mireasă a mamei lor.

Kate Middleton, "Regina perfectă". Gesturi și semnificații care au uimit întreaga lume: Stânca de care va depinde monarhia

Prințul Harry regretă interviul cu Oprah. Duncan Larcombe: E rănit și furios. Este dintr-o bucată!

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la nunta dintre Prințesa Diana și Prințul Charles și aproape 24 de ani de la moartea Prințesei. Mai mult, pe data de 1 iulie, Prințesa de Wales ar fi împlinit 60 de ani.

Pentru a marca cei 40 de ani de la nuntă, rochia de mireasă a Prințesei Diana va fi expusă la Palatul Kensington, iar Prinții William și Harry și-au dat acordul. 

Prințul Charles, gest de NECREZUT. Ce a primit Prințesa Diana după DIVORȚ. "Ambiție și RĂZBUNARE"

Rochia va fi expusă în cadrul „Royal Style in the Making”, între 3 iunie 2021 şi 2 ianuarie 2022, la Palatul Kensington, a anunţat site-ul organizaţiei Historic Royal Palaces.

Prinții William și Harry, cei doi fii ai Prințesei Diana și ai Prințului Charles, și-au dat deja acordul pentru ca rochia de mireasă a mamei lor să fie expusă în expoziția instalată în Orangery, o extensie a Palatului Kensington.

Informația care ZGUDUIE Familia Regală. Prințesa Diana, ATRASĂ de alt Prinț. Cine era ALESUL. A spus TOTUL

Rivala Prințesei Diana, Camilla, prezentă la nunta celor doi

Este deja bine cunoscută tensiunea din cuplul Charles, Diana și Camilla Parker, iar detaliile despre faptul că printre invitații la nuntă s-a numărat inclusiv eterna amantă a Prințului Charles, astăzi soția sa, Camilla Parker, venită cu soțul ei, Andrew Parker Bowles au fost confirmate în nenumărate rânduri.

De altfel, se spune în continuare că Prințul Charles era îndrăgostit de Camilla chiar și în momentul în care a cerut-o pe Diana și atunci când s-a căsătorit cu ea, ba chiar le-ar fi făcut o mărturisire îngrijorătoare unor prieteni chiar înainte de ceremonie.

"Este foarte drăgălașă, dar e un copil! Arată ca o elevă încă, nu arată ca o femeie măritată!", a spus Charles despre Camilla. 

Prințesa Diana, dezvăluire despre problema ASCUNSĂ a Prințului Charles. Legătura cu Regina Elisabeta: Niciodată!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Princess Diana Spencer (@princesdianaa)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel