Data publicării:

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Autor: Echipa Astrosens | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
freepik.com
freepik.com
Pe 2 octombrie, vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Balanței. Iată ce zodii vor resimți cel mai mult acest fenomen!

Pe 2 octombrie, vom asista la o Eclipsă de Soare/ Lună Nouă în Balanță, influențată de Mercur și Lilith. Această eclipsă are potențialul de a transforma profund modul în care percepem pacea și relațiile interumane. Lilith ne îndeamnă să ne afirmăm independența și să ne lăsăm puțin purtați de spiritul de rebeliune. Este un moment favorabil pentru a iniția noi relații și parteneriate, dar și pentru a ne clarifica dorințele și nevoile față de ceilalți.

Această Eclipsă, localizată pe Nodul Sud, reprezintă o oportunitate de eliberare și ne provoacă să renunțăm la ceea ce nu ne mai este de folos, fie că este vorba despre relații, carieră sau alte dimensiuni ale vieții noastre. Deși Lilith poate aduce nesiguranță și temeri, Luna Nouă în Balanță ne încurajează să depășim aceste bariere și să ne deschidem către noi schimbări și oportunități.

Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul vor fi cele mai afectate zodii. Așa că, dacă ai planete importante în unul din aceste semne, viața ți se va schimba. Iată ce părere are astrologul internațional Betsy Gutting despre această Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Balanță și cum o vor resimți aceste zodii.

Pentru că este o Eclipsă care se găsește pe Nodul Sud, este vorba, întâi de toate, de niște finaluri. Cu toții vom fi mai sensibili din punct de vedere emoțional însă, în același timp, suntem pregătiți să mergem mai departe, într-un nou capitol al vieții noastre. De asemenea, suntem mai deschiși către ideea de echilibru și armonie în relațiile de cuplu, pentru că, să nu uităm, vorbim de o Lună Nouă în Balanță, iar arhetipul Balanței are în vedere pacea, stabilitatea, echilibrul. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Eclipsa de Soare/Luna Nouă se va petrece în Casa a șaptea a relațiilor și a parteneriatelor. Asta înseamnă că unii dintre nativi născuți în acest semn, pot avea numeroase schimbări în zona amoroasă sau statutul lor social se poate schimba. Unii, din căsătoriți, pot alege să divorțeze. Iar unii nativi singuri pot decide să intre într-o relație serioasă. Sunt schimbări mari în această zonă. Dacă pentru unii, schimbările din domeniul amoros reprezintă o îmbunătățire, pentru alții poate fi o eliberare, fiindcă decid să rupă legăturile care nu le mai aduc niciun folos. Berbecii vor înțelege că nu are ce să caute compromisul în viața lor.  

Rac/Ascendent în Rac

Tu vei resimți această Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Casa a patra a familiei, a casei și a rădăcinilor. Unii nativi Rac vor susține ferm faptul că își doresc să se mute ori vor fi nevoiți să o facă. 

Vezi continuarea pe Astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel