Cele mai utile produse care prelungesc tinerețea și combat ridurile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cele mai utile produse care prelungesc tinerețea și combat ridurile
Cele mai utile produse care prelungesc tinerețea și combat ridurile
Pentru a rămâne tânăr și frumos este important să îți monitorizezi dieta și să consumi produse care au un efect anti-îmbătrânire. 

Medicii recomandă să incluzi în meniu avocado, linte, somon, ceai verde și toate tipurile de varză. 

Avocado conține ulei, care protejează celulele de radicalii liberi și este responsabil pentru hidratarea pielii din interior. Fructul elimină excesul de colesterol din organism și, de asemenea, reduce riscul de a dezvolta diabet. Vitamina E, utilă femeilor, se găsește în avocado în cantități mari. Mai este numită și „vitamina tinereții”, deoarece în lipsa ei pielea și corpul îmbătrânesc mai repede.

Dieta indiană are multe beneficii pentru sănătate. Ce alimente trebuie să consumi

Lintea conține resveratrol, care protejează celulele ADN de îmbătrânirea prematură. Această cereală conține, de asemenea, o cantitate mare de vitamina A, care este necesară pentru sănătatea pielii, părului, unghiilor și dinților, precum și un număr mare de oligoelemente: calciu, magneziu, potasiu, fosfor, fier, precum și acizi grași omega-3 și omega-6. Lintea este o proteină ușor digerabilă, care este utilă pentru orice dietă.

Șapte alimente te ajută să slăbești. Află cum să-ți diversifici dieta

Somonul conține o cantitate imensă de grăsimi Omega-3, care contribuie la un lifting puternic al pielii. De asemenea, grăsimile Omega 3 sunt utile pentru dinți și unghii. Pentru sănătatea inimii, acest pește este, pur și simplu, de neînlocuit.

Deficitul unei vitamine provoacă oboseală, stare depresivă, insomnii, carii și poftă de dulciuri

Ceai verde conține mulți antioxidanți. Pentru a menține pielea tânără, este suficient să consumi 3-4 căni de ceai verde pe zi. Pliculețele de ceai răcite te pot ajuta să scapi de pungile de sub ochi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel