România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 22 oct, 14:56
Cele mai tari replici din Trump vs. Obama. „La fel ca orice altceva moștenit de el, a risipit-o!”
Foto: Agerpres
Președintele american Donald Trump și predecesorul său, Barack Obama, și-au lansat atacuri vicioase înainte de alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

Conform BBC, Trump le-a dat ales alegătorilor săi între o „super-recuperare Trump” sau o „adâncă recesiune Biden”. În timp ce candidatul democrat din noiembrie, Joe Biden, nu a făcut campanie toată săptămână, Trump și-a găsit o nouă țintă: Barack Obama. „Nu a făcut nimeni campanie mai multă pentru corupta Hillary Clinton decât Obama, așa-i?”, a transmis președintele în funcție. „Era peste tot la televizor”.

Cred că singurul om mai trist decât corupta Hillary în acea noapte a fost Barack Hussein Obama”, a continuat Trump, referindu-se la victoria sa din noiembrie 2016.

Cum a răspuns Obama

 

„Nu m-am gândit vreodată că Donald Trump mi-ar continua viziunea sau politicile publice, dar am sperat de dragul țării că va fi măcar interesat să-și ia treaba în serios”, a comentat ironic Barack Obama. „Dar nu s-a întâmplat. Nu a schițat vreun interes în a-și face treaba sau a ajuta pe altcineva în afară de prietenii și pe el însuși”.

Obama a spus că Trump a moștenit o economie întărită din mandatul predecesorului, însă „la fel ca orice altceva moștenit de el, a risipit-o”. „Ascultați, vă puteți imagina dacă aveam eu un cont bancar chinez când voiam să fiu reales? Credeți că Fox News ar fi fost interesat de asta? M-ar fi numit Beijing Barry”, a continuat fostul președinte american, potrivit CNN.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro