Cele mai tari replici din Trump vs. Obama. „La fel ca orice altceva moștenit de el, a risipit-o!”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele american Donald Trump și predecesorul său, Barack Obama, și-au lansat atacuri vicioase înainte de alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

Conform BBC, Trump le-a dat ales alegătorilor săi între o „super-recuperare Trump” sau o „adâncă recesiune Biden”. În timp ce candidatul democrat din noiembrie, Joe Biden, nu a făcut campanie toată săptămână, Trump și-a găsit o nouă țintă: Barack Obama. „Nu a făcut nimeni campanie mai multă pentru corupta Hillary Clinton decât Obama, așa-i?”, a transmis președintele în funcție. „Era peste tot la televizor”.

Cred că singurul om mai trist decât corupta Hillary în acea noapte a fost Barack Hussein Obama”, a continuat Trump, referindu-se la victoria sa din noiembrie 2016.

Cum a răspuns Obama

„Nu m-am gândit vreodată că Donald Trump mi-ar continua viziunea sau politicile publice, dar am sperat de dragul țării că va fi măcar interesat să-și ia treaba în serios”, a comentat ironic Barack Obama. „Dar nu s-a întâmplat. Nu a schițat vreun interes în a-și face treaba sau a ajuta pe altcineva în afară de prietenii și pe el însuși”.

Obama a spus că Trump a moștenit o economie întărită din mandatul predecesorului, însă „la fel ca orice altceva moștenit de el, a risipit-o”. „Ascultați, vă puteți imagina dacă aveam eu un cont bancar chinez când voiam să fiu reales? Credeți că Fox News ar fi fost interesat de asta? M-ar fi numit Beijing Barry”, a continuat fostul președinte american, potrivit CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel