Cele mai populare tendințe din lumea beauty. Iată cum poți să obții un contur perfect al feței
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
În emisiunea Mi-Th influencer, de pe DC News și Spectacola, Mirela Vescan și Thea Haimovitz au discutat despre cele mai populare tendințe din lumea beauty.  

„Contează cine suntem, cum arătăm, cum ne simțim.  Altfel nu vom rezista tuturor provocărilor pe care ni le oferă viața. Măcar să te simți bine în pielea ta”, a spus Mirela Vescan.

„Contează cum arată pielea, cum ne machiem, cum ne îmbrăcăm, cum vedem viața”, a afirmat Thea Haimovitz.

„Tendințele sunt un rezultat firesc, sunt ecoul a tot ceea ce a produs societatea, ca eveniment social, ca descoperire științifică, ca tehnologie nouă, ca idei, creativitate, premiul Nobel și asa mai departe. Tendințele sunt cel mai flexibil mod și mai frumos mod de a fi la zi”, a mai precizat Mirela Vescan.

Tendințe în beauty - Bold Blush

„Se poartă un blush proaspăt, feminin, optimist, primăvăratic, floral, fructat, senzual. Dinainte de pandemie se chinuie designerii să-l propună și, uite, abia acum stă bine pe poziții și toate revistele mari din lume i-au acordat credit. Se poartă Bold Blush”, a spus Mirela Vescan.

„Acest contouring (n.r. contur al feței) a ținut-o mult și bine. Am vorbit foarte mult de el”, a spus Thea Haimovitz.

„Ca metodă de modelare, sculptarea feței cu lumini și umbre a împlinit 103 ani. A fost realizat de un cunoscut creator de machiaj”, a punctat Mirela Vescan.

Mirela Vescan a fost printre primele persoane din țara noastră care a vorbit despre contouring.

„Când lucram în televiziune și făceam conturul nasului, un coleg de breaslă m-a întrebat de ce îi trag dungi pe nas unei fete, că nu e elefant. Nu înțelegea aceste lucruri profesionale, pentru că el nu le făcuse”, a povestit Mirela Vescan.

Tendințe în beauty - Blush Balsam

„Diferența dintre Bold Blush și Blush Balsam este că Blush Balsam îl facem acasă, nu-l cumpărăm. Amestecăm puțin fond de ten cu puțin fard roz. Avem un fard roz în trusă, uscat, și îl facem balsam. Îl amestecăm pe mână. Punem puțin fond de ten, puțin fard roz proaspăt și putem pune și puțină cremă de față. Le combinăm și așa obținem un Blush Balsam. Arată modern, strălucitor, frumos și feminin”, a declarat Mirela Vescan.

Cum se aplică

„Putem să punem fondul de ten, Blush Balsamul și cremele de față cu mâna curată, cu o pensulă, nu cu un beauty blender (n.r. burete machiaj), niciodată”, a punctat Mirela Vescan în emisiunea Mi-Th influencer, de pe DC News și Spectacola.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel