Cele mai frumoase și haioase mesaje de Sfântul Nicolae: ”Să fii cuminte că poate se întoarce Sfântul Nicolae din drum!”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sfântul Nicolae
Sfântul Nicolae
Foarte mulți români își serbează ziua numelui de Sfântul Nicolae. Cu această ocazie, le puteți trimite cele mai frumoase mesaje.

Iată câteva idei de mesaje de Sfântul Nicolae:

Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae, îţi urez un călduros „La Mulţi Ani!”

Cu ocazia Sfântului Nicolae, îţi doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viaţă!!! Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!!!!

Îţi doresc că această perioada să îţi aducă şi ţie multe zâmbete de la oamenii din jurul tău şi să poţi împărtăşi tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumină în suflete şi multă sănătate!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!

Un gând bun de Sfântul Nicolae! Fie că toate dorinţele să vi se împlinească! 

Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te că este acelaşi care are grijă să vină la tine de fiecare dată. La mulţi ani!

Este noaptea lui Moș Nicolae, așa că pregătește-ți ghetuțele şi… spală-le măcar de data asta!

Lustruieşte-ţi ghetele şi după… mergi la culcare! Nu contează că ești singura… Moș Nicolae va veni şi îți va pune în ghetuțe doar zâmbete şi voie bună… să le împarți apoi în stânga şi în dreapta. Şi eu o să vreau un zâmbet! Să-mi păstrezi unul!

Să fii cuminte că poate se întoarce Sfântul Nicolae din drum!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi!

Cu ocazia Sfântului Nicolae îți doresc multă sănătate, fericire și nu în ultimul rând multă bucurie în viață! Să fii iubit și să ai parte numai de lucruri frumoase!

Rugăciune către Sfântul Nicolae

Bunule păstor şi de Dumnezeu înţelepţite învăţător, Ierarhe al lui Hristos, Nicolae! Auzi-ne pe noi, păcătoşii (numele), care ne rugăm ţie şi chemăm în ajutor mijlocirea ta grabnică: vezi-ne pe noi, neputincioşii, care din toate părţile suntem vânaţi, de tot binele suntem lipsiţi şi cu mintea suntem întunecaţi din pricina puţinătăţii de suflet: grăbeşte, bineplăcutule al lui Dumnezeu, şi nu ne lăsa pe noi să rămânem în robia păcatului, ca să nu se bucure vrăjmaşii noştri şi să nu murim în lucrurile noastre cele viclene. Roagă-L pentru noi, nevrednicii, pe Făcătorul şi Stăpânul nostru, înaintea Căruia stai dimpreună cu cetele netrupeşti; milostiv fă-L către noi pe Dumnezeul nostru şi în viaţa de acum, şi în veacul ce va să fie, ca să nu ne răsplătească nouă după faptele noastre şi după necurăţia inimilor noastre, ci să ne dea nouă după bunătatea Sa.

Că spre solirea Ta nădăjduind, cu ajutorul tău ne lăudăm, ocrotirea ta în ajutor o chemăm şi, căzând la sfântă icoana ta, cerem ajutor: izbăveşte-ne pe noi, bineplăcute al lui Hristos, de relele care se abat asupra noastră şi potoleşte valurile patimilor şi nevoilor ce se ridică asupră-ne, ca pentru sfintele tale rugăciuni să nu ne cuprindă pe noi necazul şi să nu ne cufundăm în adâncul păcatelor şi în mocirla patimilor noastre. Roagă-L, Ierarhe Nicolae, pe Hristos Dumnezeul nostru, ca să ne dea viaţă paşnică şi iertarea păcatelor, sufletelor noastre mântuire şi mare milă, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel