Cele mai bune și rele vești pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Balanță, Scorpion. Săptămână uimitoare pentru Capricorn, dar ”nu câștigă la Loto”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 14 - 20 februarie.

Horoscop zodie / ascendent Berbec

Fă ceva pentru tine. Toate aspectele din Casa 10 predispun la o anumită efervescență când discuți cu superiorii. Încearcă să nu forțezi nimic, lasă-i să-și spună părerea. Îți vei da seama că au și ei dreptate. Odihniți-vă, faceți un pas în spate. Ocupați-vă de relație, încercați să nu intrați în conflicte. Este o perioadă benefică, însă cât timp nu vă certați cu alți oameni.

Horoscop zodie / ascendent Taur

Conjuncția Venus - Marte nu vă aduce doar lapte și miere în relație. Planificați-vă o călătorie cu persoana iubită. Faceți un curs de dezvoltare personală. Mercur se duce în Casa 10. Este un lucru bun, deși destul de provocator. 

Horoscop zodie / ascendent Gemeni

Lipsa de control te-a zăpăcit. Începi să vezi luminița de la capătul tunelului. Ultimele săptămâni v-au dus jos, dar v-au învățat că vă descurcați, că ați făcut lucruri la care nu v-ați gândit. A fost greu, dar pierderea controlului poate fi cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. 

Horoscop zodie / ascendent Rac

Echilibru! Zilele ce urmează gândește-te dacă tu ți-ai luat o ciocolată, o haină care îți place. Poate ai dat mai mult altora și ție nimic.

Horoscop zodie / ascendent Leu

Este o săptămână importantă pentru tine, îți pui întrebări. Ce faci profesional? Ce faci cu familia? Orice frustrare care apare arată ceva din tine. Orice se întâmplă în jur este o oglindă a ta. Înseamnă că este o furie interioară care nu este rezolvată. Trebuie să depui efort pentru orice relație.

Horoscop zodie / ascendent Fecioară 

Mercur, guvernatorul vostru, intră în Casa 6. Muncă, muncă și iar muncă. Luna Plină se petrece pe axele 6-12. S-ar putea să vă treziți cu proiectele altora. Aveți grijă și la sănătate. Relațional, cred că mulți dintre voi, care sunt singuri, se gândesc că vine Universul și vă aduce pe cineva. Nu o să vină.

Horoscop zodie / ascendent Balanță

Stai mai mult pe acasă în această săptămână. Ai grijă de o plantă sau de un animăluț. Stai departe de disputele din familie. Nu e treaba ta să faci pace. 

Horoscop zodie / ascendent Scorpion

Discuții în zona afectivă, curiozități despre persoana cealaltă, încercați să aflați lucruri noi. O să vă placă. Cu Luna Plină de pe 16 februarie, fiți atenți la ținuta voastră din punct de vedere profesional. Atrageți atenția prin cum vă îmbrăcați, prin cum interacționați cu ceilalți.

Horoscop zodie / ascendent Săgetător

Ați simțit că ați stagnat, că ați stat pe loc. Mercur se duce în Casa 3, mai respirați, vedeți și alte perspective, sunteți dispuși să comunicați. Soarele se apropie de Casa 4, e binișor. Veți primi niște vești care pe moment nu vă vor conveni. Dar, orice criză, este o mare oportunitate în săptămâna aceasta. Analizați. Va fi un mare pas înainte!

Horoscop zodie / ascendent Capricorn

Plută vă ajută la transformarea voastră. Este o perioadă bună, dar vedeți că schimbarea nu va fi vizibilă din prima. Vor fi pași mici. Va fi o săptămână uimitoare, asta nu înseamă că veți câștiga la Loto.

Horoscop zodie / ascendent Vărsător

Relațional, nu este cea mai bună săptămână pentru voi. Sunteți obosiți, epuizați, enervați. Somnul vă este afectat, aveți coșmaruri. Profesional, trebuie să trageți tare, înainte lucrurile ieșeau mai ușor. Vă loviți de frustrările colegilor. Cu Luna Plină în Casa 6, în careu cu nodurile, e mai neplăcută această săptămână. Studiați, aflați lucruri noi. 

Horoscop zodie / ascendent Pești

Nu o să mai fiți atât de comunicativi. Uitați-vă la semnalele din jur, la lucruri la care oamenii nu sunt atenți. În funcție de vârsta voastră, sănătatea primează. 

 

 

Daniela Simulescu, previziuni complete pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel