Cele mai bine plătite vedete sub 30 ani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Descoperă topul celor mai bine plătite vedete sub vârsta de 30 de ani.

Autor: Mădălina Mocanu 

Fruntaşa clasamentului este Taylor Swift. Cântăreaţa americană a susţinut 111 concerte, din mai 2011, până în mai 2012, acumulând un venit de 57 de milioane de dolari.

La numai 22 de ani, solista pop-country este cea mai bogată vedetă de sub 30 de ani, conform Forbes.com.

  Următorul în listă este Justin Bieber, cântărețul de muzică pop/R&B de origine canadiană. Și-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Acum deţine venituri de 55 de milioane de dolari. Bieber este urmat în clasament de Rihannacântăreață, muziciană, textieră și dansatoare din Barbados, care a debutat în anul 2005. Averea sa este de 53 de milioane de dolari.  

Laddy Gaga, a cărei avere este de 52 de milioane de dolari, a debutat la vârsta de 18 ani, dar s-a bucurat de un real succes abia după ce a semnat un contract cu casa de discuri Streamline Records. Până în prezent a câştigat 5 premii Grammy.

Din urmă apare Katty Perry cu 45 de milioane de dolari. A devenit celebră datorită hitului „I Kissed a Girl”, lansat în 2008.

Topul este completat de Adele- 35 de milioane de dolari, acrtiţa Kristen Stewart- 34, 5 milioane de dolari, rapperul Lil Wayne- 27 de milioane de dolari şi actorii Taylor Lautner- 26, 5 milioane de dolari şi Robert Pattinson- 26,5 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel