Cele 12 case astrologice. Cum te influențează fiecare în harta ta natală
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ксения Вохминцева)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ксения Вохминцева)
Zodiacul este împărțit în 12 segmente sau case astrologice, iar fiecare din ele este condusă de un semn diferit. Iată ce înseamnă fiecare casă din harta ta natală!

Vrei să știi ce înseamnă fiecare casă din astrograma ta?

De la 1 până la 12, o casă este de fiecare dată asociată cu un set de trăsături. Acestea pornesc de la sinele nostru și se extind către exterior, în societate, dar și dincolo de ea. Dacă primele șase sunt cunoscute ca fiind "case personale", ultimele 6 vor fi "case impersonale".

Îți reamintim că, în momentul nașterii tale, toate planetele erau în semne și în case specifice. Din acest motiv, când un astrolog dorește să-ți interpreteze harta, aceasta îmbină semnificația fiecărei planete, dar și a casei și a semnului în care se afla.

Cu ajutorul acestor informații, un astrolog poate să mapeze bucuriile dar și dificultățile pe care le poți primi într-o viață. Ba mai mult, când planetele vizitează o anumită casă, vor lumina o parte a diagramei tale. Deci, energizează trăsăturile casei cu pricina. Ca să afli mai multe despre o casă, citește și despre semnul care este asociat cu aceasta.

Casa I

Prima casă este numită și Casa Ascendentului. Începe zodiacul și acoperă toate primele impresii. Te ajută să înțelegi mai bine cum te văd oamenii din jurul tău și te face să-ți explici și corpul, aspectul fizic, temperamentul sau modul în care îți privești viața.

Daniela Simulescu spunea că ascendentul este dat, practic, de prima respirație. Soarele reprezintă personalitatea, Luna este partea emoțională, în timp ce Ascendentul, modul în care alegi să te construiești de-a lungul vieții. Tot astrologul continuă prin a spune că ascendentul este chiar mai important decât zodia.

Casa a II-a

A doua casă poate fi numită și Casa resurselor, fiind influențată de semnul Taur, dar și de energia sa, către valoare și posesie. Pe scurt, Casa a doua vorbește despre banii pe care îi ai sau vrei să-i faci, despre venituri, cheltuieli, talente sau potențial. Aducem în discuție și stima de sine, încrederea sau alte abilități. Atunci când planetele tranzitează această casă, pot exista schimbări în zona stimei de sine sau a resurselor.

Despre Casa a doua, Daniela Simulescu afirmă că tot aici găsim și respectul sau încrederea în propria persoană. Spune că cei cu o Casă a doua slăbită vor percepe cu greutate suma corectă pentru serviciile pe care le prestează.

Casa a III-a

Este casa percepției deschise, condusă de semnul Gemenilor. Ne arată modul în care comunicăm cu lumea. Această casă guvernează toate formele de comunicare: gândirea, vorbirea, dispozitivele pe care le folosim zi de zi.

Redactorul-șef Astrosens.ro definește Casa a treia spunând că reprezintă primii pași pe care îi facem, primul cuvânt spus și prima conexiune cu lumea înconjurătoare. Dar nu doar atât.

Casa a IV-a

Aceasta reprezintă Casa familiei sau rădăcinile noastre. Este condusă de Rac și include casa ta, securitatea de bază, intimitatea și părinții tăi - în special mama ta, dar și copiii, îngrijirea, propriile abilități de mamă sau de părinte.

Daniela Simulescu este de părere că, până la a discuta despre familie, casă, părinți, trebuie să ne referim la ce ne face pe noi să ne simțim stabili. La "acasă" interior. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel