Cel puţin şase morţi şi zece răniţi, lângă Atlanta, după o scurgere de azot lichid
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Cel puţin şase persoane şi-au pierdut viaţa şi zece au fost rănite, în apropiere de Atlanta, în urma unei scurgeri de azot lichid.

Scurgerea de azot lichid a avut loc la o fabrică agro-alimentară, la nord-est de oraşul american Atlanta, a anunţat poliţia locală, relatează AFP, citată de Agerpres. Primele informaţii indicau cinci decese confirmate la faţa locului, cauza scurgerii chimice, care nu a provocat o explozie, rămânând necunoscută pentru moment, a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, un responsabil al poliţiei din Gainesville, statul Georgia.

Accidentul s-a produs joi în jurul orei locale 10:00 (15:00 GMT) la o fabrică, Prime Pak Foods, situată în comitatul Hall din acest stat situat în sud-estul Statelor Unite. Dintre victimele spitalizate, trei se aflau într-o stare descrisă de autorităţi ca fiind critică.

Elevii din şcolile situate în apropierea locului unde s-a produs incidentul au rămas momentan în sălile de clasă, primele informaţii făcând referire incorect la o explozie chimică în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel