Urmărește emisiunea live
Cel mai mare SECRET al lui Michael Jackson. Era OBSEDAT. TOTUL a ieșit la iveală, după 11 ani de la MOARTEA sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
La 11 ani de la moartea lui Michael Jackson ies la iveală noi detalii despre el. Iată care era secretul său și de ce era obsedat. 

Jurnalistul de investigaţie Dylan Howard a dezvăluit în noua sa carte, marele secret al celebrului cântăreț, Michael Jackson. Astfel, acesta susține că artistul își dorea să devină „primul multimiliardar-actor-regizor” și că era obsedat de ideea să fie imortalizat, precum Charlie Chaplin sau Walt Disney.

Ei bine, cartea pune în lumină planurile lui Michael Jackson de a readuce în lumina reflectoarelor filme precum „20.000 de leghe sub mări” sau „Al şaptelea voiaj al lui Sinbad” și visa să câștige 20 de milioane de dolari pe săptămână. 

În jurnalul secret al acestuia a fost găsit și un mesaj, scris chiar de el: „Mi-e teamă că cineva încearcă să mă omoare”.

Ce spune fiica lui, la 11 ani de la moarte

Fiica lui Michael Jackson a povestit că dacă nu se exprimă prin muzică, durerea ”o să-i ruineze viața”.

“Au trecut 11 ani şi eu am trecut prin iad, fie că a fost vorba despre lucruri legate de moartea lui, fie despre problemele din viaţa mea. Dacă nu vorbesc despre asta, dacă nu mă exprim prin muzica mea despre asta, durerea o să-mi ruineze viaţa şi o să mă deţină ca pe un sclav şi nu îmi doresc acest lucru. Mereu am crezut că voi ajunge să mă căsătoresc cu o fată. M-am iubit cu mai multe femei decât bărbaţi. Nu mă consider bisexuală, deoarece m-am întâlnit cu alte genuri decât bărbaţi sau femei. Dar tata s-a prins imediat, cred că a simţit un fel de energie şi a început să mă tachineze ca pe fraţii mei: oh, ai o iubită acum!”, spune Paris, fiica lui Michael Jackson, citează ciao.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel