Cel mai mare regret al lui Cornel Tăbăcaru / Video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cornel Tăbăcaru / Captură DCNewsTV
Cornel Tăbăcaru / Captură DCNewsTV
Milionarul Cornel Tăbăcaru a dezvăluit, la emisiunea 'Interviuri care inspiră' de la DCNewsTV, moderată de Claudia Țapardel, care este cel mai mare regret al său. 

Invitat la emisiunea 'Interviuri care inspiră' de la DCNewsTV, Cornel Tăbăcaru a fost întrebat de Claudia Țapardel care este cel mai mare regret al său. 

Moderatoarea Claudia Țapardel a adăugat că 'e greu să-ți faci un bilanț și să te gândești care este cel mai mare regret al vieții sale. Simplu ar fi să spui că *N-am regrete*. Dar totuși...' 

'Arată-mi mie unul care n-are regrete!', a continuat Cornel Tăbăcaru. 

'Țara mea nu și-a știut niciodată prețul'

'Milionarul atipic' a dezvăluit apoi că un mare regret pe care îl are este că 'țara mea nu și-a știut niciodată prețul.'

'Claudia, eu te-am văzut pe tine la Bruxelles. Erai tu micuță așa, dar erai argint viu!', i-a spus Tăbăcaru moderatoarei. 

Tăbăcaru a povestit cum, atunci 'când a fost vizita președintelui român în America și eram și eu pe peluză acolo, plus câțiva din diferite țări, am dat din gură că-s din România.'

'Unii au dat căutare pe Google, oamenii găseau de Nadia Comăneci, de Hagi, unii și de Ceaușescu. În vreo jumătate de oră, eu cred că am făcut câțiva zeci de oameni să audă prima dată de România.', a subliniat Cornel Tăbăcaru. 

El a mai afirmat la DCNewsTV că 'în ambasade, pe lângă niște diplomați de carieră, sunt vreo trei lopeți de pile, relații... Ce să ducă ăla? Ăla când se duce la o recepție, se repede să mănânce niște icre, să bea o gură de whiskey. Ăsta e un mare regret! Cam toți fac același lucru.'

Tăbăcaru, despre politicienii români care se laudă că au 'relații' în Statele Unite

Cornel Tăbăcaru i-a adus în discuție ulterior pe politicienii români care se laudă că au 'relații' în Statele Unite. 

'Dacă vei căuta în agenta telefonului și n-ai 10 persoane pe care să le suni și să-ți răspundă acum, înseamnă că nu ai nicio relație.', a spus Claudia Țapardel. 

'Ei cred că dacă s-au dus într-o delegație oficială și au fost primiți protocolar, iar unii au zis *Mamă, ce bucuros sunt că te-am cunoscut*, rămân impresionați. Ăștia vin aici și spun la oameni ce relații au ei în America. N-ai nimic! Exact cum ai spus tu!', a conchis 'milionarul atipic'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel