Cel mai mare preț solicitat pentru un apartament din Brooklyn: 32 de milioane de dolari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un uriaș apartament situat în cartierul Brooklyn, în care locuiesc doar două persoane, a fost scos la vânzare, suma cerută fiind de 32 de milioane de dolari.

Potrivit "La Libre Belgique", acesta este cel mai mare preț solicitat pentru o locuință în cartierul Brooklyn, scrie Agerpres.

Apartamentul, în care locuiește doar Stuart Leaf, fondatorul fondurilor de investiții Cadogan Management, și soția sa, Claire, are o suprafață de 1.000 de metri pătrați și este amplasat într-un fost depozit de pe cheiurile din New York.

Locuința a rezultat din unirea a trei apartamete, situate la etajele 10, 11 și 12 ale imobilului. După amenajări, au rezultat 14 încăperi, între care șase băi și o imensă cameră de zi cu vedere de invidiat. Proprietatea mai este dotată cu o cameră pentru vinuri, o sală de proiecții, o alta pentru sport (în care există și un panou de escaladă!), și dispune de o terasă de 23 de metri pătrați, de unde se pot admira Statuia Libertății, podul Brooklyn și Manhattanul.

Conform sursei citate, proprietarii au decis să-și vândă apartamentul tocmai pentru că este foarte mare. Stuart Leaf le-a relatat celor de la "Wall Street Journal" că într-o bună zi a primit un telefon de la consoarta sa care îl întreba când va reveni acasă. Nu băgase de seamă că el sosise de ...trei ore, a spus, în glumă, milionarul american.

Top cele mai frumoase spații de locuit - Galerie foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel