Cel mai mare mit despre demachiere și acnee, combătut de Thea Haimovitz / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Angel Răducanu, consilier în domeniul financiar, invitat la Mi-Th influencer
Angel Răducanu, consilier în domeniul financiar, invitat la Mi-Th influencer
Thea Haimovitz s-a specializat în tratarea acneei.

În cadrul emisiunii Mi-Th influencer de la DC News și Spectacola, Thea Haimovitz a vorbit despre un lucru mai puțin cunoscut despre acnee: acneea se poate așeza pe aproape orice ten, dar rămâne acolo doar dacă i se permite. Mai precis, dacă, de exemplu, spui că nu te demachiezi seara doar pentru că tu nu te-ai machiat pe timp de zi înseamnă că permiți acneei să rămână cu tine.

Demachierea se face chiar dacă nu te machiezi. Folosește măcar o apă micelară sau un lapte demachiat pentru a-ți curăța zilnic tenul.

Despre acest subiect a vorbit Thea Haimovitz.

„O să spun ceva care nu este foarte popular. Acneea vine și se așează pe orice piele unde găsește mediu fertil și rămâne acolo unde i se permite. Dacă vorbești cu cineva care are acnee, îți va spune: „eu nu i-am permis acneei să rămână pe fața mea!” Ei bine... de fapt... i-ai permis. Cineva care a permis acneei să rămână pe față nu este gata de tratament. Cineva care nu se demachiază seara pentru că spune că nu a fost machiat în timpul zilei nu este pregătit să facă un curs de machiaj. Poate mâine va fi pregătit, dar acum nu”, a spus Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.

Acneea este o afecțiune a pielii care se manifestă agresiv, apar pustule dureroase care se extind și care nu trec niciodată fără un tratament personalizat. Acneea nu are vârstă și are nevoie de o abordare specială pentru a fi tratată. Mai mult decât atât, prevenția poate face minuni în cazul acneei. Mirela Vescan și Thea Haimovitz, cu sprijinul DC News, Spectacola și al lui Angel Răducanu, își propun o campanie de prevenire a acneei, la nivel național.

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel