Cel mai mare coșmar al Prințului Harry. Are legătură cu Regele Charles al III-lea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Află în articol ce coșmar are Prințul Harry.

Prințul Harry are un „coșmar” în legătură cu Ziua Tatălui, sărbătorită în Marea Britanie pe 16 iunie, în timp ce „se străduiește să programeze o convorbire cu Regele Charles”, susține un expert regal pentru The Mirror.

Ducele de Sussex s-a mutat din Anglia în urmă cu patru ani, schimbând vremea ploioasă britanică cu soarele din Montecito, California. Odată cu această decizie de a se muta, atât el cât și soția sa, Meghan Markle, au renunțat la rolurile lor de membri ai Familiei Regale. De atunci Prințul Harry s-a întors rar în Regatul Unit, revenind doar cu anumite ocazii. Anul acesta, de exemplu, s-a întors doar de două ori.

Mai exact, Prințul Harry s-a întors în Anglia în luna februarie, după ce a aflat despre diagnosticul de cancer al tatălui său. Atunci Ducele de Sussex a petrecut aproximativ 30 de minute cu Regele Charles al III-lea, în timpul unei vizite foarte rapide. A mai revenit în Marea Britanie luna trecută, pentru un eveniment al Jocurilor Invictus de la Catedrala Sf. Paul, dar nu s-a întâlnit cu Regele Charles.

De ce se teme Prințul Harry

În acest context, acum unele voci spun că Prințul Harry îndură un „coșmar” pe măsură ce se apropie Ziua Tatălui. 

„Ziua de naștere a Regelui Charles și Ziua Tatălui sunt ambele un coșmar pentru Harry. El știe că lumea se va uita să vadă dacă este suficient de mare pentru a ajunge la tatăl său. Este hotărât să încerce să ignore relația zbuciumată cu tatăl său și cu siguranță îi va trimite un mesaj cald. Este ușor să uiți că Harry chiar își iubește tatăl, doar urăște faptul că Charles pare să îl susțină mereu pe William atunci când există o dispută în familie", a declarat autorul și expertul regal Tom Quinn.

Totodată, acesta a susținut că „Harry a încercat deja să programeze o convorbire cu tatăl său, dar acesta nu ar fi dat curs, Camilla sfătuindu-l să stea departe de orice lucru care l-ar putea supăra”.

Ziua Tatălui cade pe 16 iunie, iar ziua de naștere a Regelui Charles este pe 17 iunie, ziua lui oficială -  adică ziua în care s-a născut - având loc pe 14 noiembrie, când va împlini 76 de ani. A avea două zile de naștere este o tradiție printre monarhii Marii Britanii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel