Cel mai impresionant cadou pe care l-a primit Marina Almășan: A fost foarte special, un dar de Crăciun
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Marina Almășan / Foto Facebook Marina Almășan
ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Marina Almășan / Foto Facebook Marina Almășan
Marina Almășan a spus care a fost fost cel mai însemnat cadou pe care l-a primit de Crăciun.

„Un colind. Nu, nu a fost neapărat dedicat mie, însă are valoare sentimentală. Țin minte că Victor (n.r. - Socaciu) l-a rugat, într-o iarnă, pe tatăl meu să-i fredoneze un colind de la el, din Ardeal. Cu vocea sa impecabilă si între două partide de șah, tata i-a cântat ginerelui său “Cerul și pământul”. Victor nu auzise până atunci cântecul, i-a plăcut foarte mult și, la sugestia mea, și l-a inclus în repertoriu.

Fără să-mi spună, l-a orchestrat, l-a înregistrat și a rezultat un colind superb, pe care ni l-a cântat, ca surpriză, într-unul din Crăciunurile noastre. Eram cu toții la masă, Victor a stins lumina și, la cea a beculețelor din brad și a lumânărilor de pe masa festivă, ne-a pus cântecul. A fost un moment emoționant și, atunci când s-a aprins din nou lumina, am descoperit lacrimi, în colțul ochilor tatălui meu. Probabil melodia i-a răvășit amintiri dintr-o îndepărtată copilărie... Cum spuneam, chiar dacă nu e un cântec compus pentru mine, ci doar unul deja existent dar “reînviat” la îndemnul meu, “Cerul și pământul” mi-a părut atunci a fi un dar frumos și foarte special,  de Crăciun”, a spus Marina Almășan pentru Spectacola.

Interviul integral îl găsiți aici: https://www.spectacola.ro/marina-almasan-cadoul-de-suflet-primit-de-la-victor-socaciu-a-fost-un-moment-emotionant-probabil-i-a-ravasit-amintiri-dintr-o-indepartata-copilarie_25313.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel