Cel mai FRAGED aluat de prăjituri. Cum se face
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Aluat pentru prăjituri. Secretul gospodinelor. FOTO: Pixabay.com
Aluat pentru prăjituri. Secretul gospodinelor. FOTO: Pixabay.com
Aluat fraged pentru prăjituri iese doar dacă respecți anumite ingrediente și etape de preparare. 

Atunci când vrei să faci cele mai bune prăjituri ai nevoie și de un aluat fraged și gustos. Aluat fraged pentru prăjituri iese doar dacă respecți anumite ingrediente și etape de preparare. Iată care este rețeta tradițională.

Timp de preparare 10 minute
Timp de asteptare 15 minute

INGREDIENTE

- 1 ceașcă Ulei

- 1 ceașcă Apă caldă

- 1 pachet Praf de copt

- Făină cât cuprinde

- Sare

ETAPE


1. Toate ingredientele se amestecă totul într-un vas, dar făina se adaugă treptat până se obține un aluat moale. Se frământă bine timp de 10-15 minute.

2. Se lasă 10 - 15 minute după preparare după care se poate folosi la plăcinte, cornulețe, etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel