Cel mai bogat CÂINE din lume vinde o vilă de lux care a fost deținută de Madonna - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cel mai bogat câine din lume, Gunther VI, vinde o vilă de lux care a fost deținută de Madonna.

Gunther VI, un ciobănesc german considerat cel mai bogat câine din lume, vinde o vilă din Miami, cu 9 camere, care a fost deținută de Madonna, scrie Associated Press. Proprietatea de 5.000 de metri pătrați, situată pe malul apei, a fost scoasă la vânzare miercuri cu un preț cerut de 31,75 milioane de dolari. Sunt mult mai mulți bani față de cât a cerut Madonna atunci când a vândut vila către trustul lui Gunther în anul 2000. Cântăreața a vândut casa atunci cu 7,5 milioane de dolari, a arătat evaluatorul de proprietăți din Miami. 

De unde provine averea câinelui

Averea lui Gunther VI provine de la strămoșul său Gunther III, au declarat îngrijitorii care administrează proprietatea, potrivit AP. Gunther III a moștenit milioane de dolari de la stăpâna sa, Karlotta Liebenstein, o contesă germană care a murit în 1992. De atunci, linia de sânge a câinelui a fost îngrijită de îngrijitori. Gunther doarme în fostul dormitor principal al Madonnei.

În anunțul de pe site-ul agentului imobiliar se spune că vila deținută de câine are vedere spre Golful Biscayne și are nouă dormitoare, opt băi și jumătate și o piscină. Proprietatea este una dintre cele șase case de pe malul apei și se află la câteva minute distanță de Miami Beach, se arată în anunț.

Ciobănescul german, a cărui casă principală se află în Toscana, participă la întâlnirile agenților imobiliari și călătorește cu avioane private. Totodată, are mese gătite de un bucătar. Carla Riccitelli este una dintre îngrijitoarele lui Gunther și face parte dintr-un consiliu care supraveghează fondul deținut de patruped. Consiliul ia decizii cu privire la momentul în care să cumpere sau să vândă proprietăți imobiliare din trust.

O familie a cumpărat un CÂINE care s-a dovedit a fi o VULPE. Începuse să fugărească găinile şi raţele din împrejurimi

Surpriză mare pentru o familie din Peru. Au cumpărat un câine, dar au aflat ulterior că era vorba despre o vulpe, relatează Agerpres.

Când Maribel Sotelo şi familia acesteia au achiziţionat un pui de câine de la un mic magazin din centrul oraşului Lima nu au ştiut că animalul cumpărat era de fapt o vulpe, informează Reuters.

Noul animal de companie al familiei s-a jucat iniţial cu ceilalţi câini din vecinătate, dar pe măsură ce creştea, au început să iasă la iveală semne că ceva nu este în regulă.

Câinele, botezat Run Run, a început să fugărească găinile şi raţele din împrejurimi, pe care le ucidea sau le mânca, spre nemulţumirea vecinilor. În cele din urmă, s-a dovedit că este de fapt o vulpe andină, cu picioare subţiri, coadă stufoasă, bot ascuţit şi urechi proeminente. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel