Cel mai bogat câine din lume. A moștenit o vilă în care a stat Madonna și face parte din prima „dinastie canină” de pe Pământ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un câine a moștenit un imperiu financiar și acum duce o viață de lux datorită fostei sale stăpâne.

Gunther al VI-lea este un câine care face parte din prima „dinastie canină” din lume și a moștenit averea unei contese din Germania care nu a avut copii cărora să le lase banii pe care i-a agonisit de-a lungul vieții sale, conform Fanatik.

Contesa Karlotta Liebenstein i-a lăsat întreaga sa avere în valoare de 365 de milioane de dolari. Aceasta a murit în anul 1992 și, de atunci, câinele său duce o viață de lux, exact ca la curțile regale din Evul Mediu. 

Înainte să moară, femeia i-a lăsat întreaga avere patrupedului, iar acum acesta are până și un bucătar propriu.

De asemenea, Gunther al VI-lea este păzit de o echipă de securitate și are o echipă de relații publice care se ocupă de imaginea sa și de administrarea afacerilor care au fost construite în jurul său.

Ce a moștenit patrupedul de la contesa Karlotta

Bunăstarea câinelui este asigurată de apropiații contesei, iar printre bunurile moștenite se numără o vilă în stil mediteranean la Miami care a fost o perioadă reședința Madonnei, o casă în Toscana și vile în Florența și Milano.

Contesa a precizat în testament că de averea sa să se bucure și urmașii patrupedului.

În plus, și pisica lui Karl Lagerfeld se bucură de o avere de 66 de milioane de lire sterline. Aceasta are numeroși urmăritori pe platformele Twitter și Instagram și este renumită pentru tratamentul regal de care beneficiază, având avion privat, două însoțitoare și o gardă de corp personală.

Creatorul de modă i-a dedicat felinei și o carte, intitulată „Choupette – the Enchanted Life of a Fashion Cat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel