Data publicării:

Cei mai răsfățați căței! Videoclipul care a încântat internauții / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Racool_studio
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Racool_studio
Un utilizator TikTok a făcut public un videoclip care înfățișează doi căței foarte răsfățați și relaxați care se uită la desene animate.

Câinii sunt, fără îndoială, printre cele mai iubite animale de companie. Ei sunt cunoscuți pentru comportamentul lor adorabil, jucăuș și uneori comic, ceea ce îi face să fie surse de amuzament.

Majoritatea câinilor sunt foarte activi și jucăuși, o caracteristică specifică lor. Cu toate acestea, și câinii au momente în care vor doar să stea liniștiți și să se relaxeze. Printre cele mai cunoscute metode de relaxare se numără plimbările, jucăriile interactive care îi pot distra și stimula mental și muzica liniștită.

Unii patrupezi preferă să se relaxeze uitându-se la televizor. Câinii au o vedere diferită față de oameni și preferă informațiile vizuale care sunt mai ușor de înțeles pentru ei. Unii câini par să reacționeze la televizor sau la ecranul computerului atunci când rulează desene animate sau alte programe TV. Acest comportament poate fi cauzat de mișcarea rapidă a imaginilor, de sunetele interesante sau de culorile vii.

În videoclipul postat pe TikTok se poate observa cum cei doi cățeluși se bucură de liniște, privind cu atenție ecranul TV. Este evident că cei doi sunt foarte bine îngrijiți și răsfățați de către stăpânul lor.

Unul dintre ei este foarte bine îmbrăcat, așezat pe un scaun, pare să țină între lăbuțe o cutie din care „bea". Celălalt, așezat lângă televizor, este foarte atent la acțiunea care se petrece în desenele animate prezentate pe ecran. 

Videoclipul a strâns aproximativ 25.000 de aprecieri, iar urmăritorii au lăsat o mulțime de comentarii. 

Iată câteva dintre acestea: 

„Atât de drăguți și adorabili.", a scris un utilizator. 

„Este cel mai cool video cu căței pe care l-am văzut vreodată pe TikTok.", a scris altul 

„Și eu care credeam că ai mei sunt răsfățați.", a mai scris un utilizator al platformei. 

@dogsofunny Feelinggggggg ???????? #dogsoftiktok #poodle #poodlesoftiktok #poodlecute #poodlepuppy #poodlelove #dogfunny #dogreaction #dogwatchingtv ♬ original sound - Dogsofunny

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel