Cei doi nepoți, alinarea lui Marius Țeicu, după moartea fiicei sale, Patricia: "Mă rog pentru ei în fiecare zi"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Marius Țeicu
Sursa foto: Facebook Marius Țeicu
După moartea fiicei sale, Patricia, cei doi nepoți au devenit centrul Universului pentru compozitorul Marius Țeicu.

"Casandra avea 7 ani și Andrei avea 10 ani când a plecat Patricia. Amândoi sunt născuți în luna martie. Cred că au vrut să fie născuți în aceeași lună cu bunica lor, că și Rodica este tot în martie. În martie, eu toată ziua alerg după cadouri. Ca să nu mai spun că de 1 Martie e ziua Mărțișorului, iar de 8 Martie e născută nepoata mea, Casandra. Așa că ei ne luminează viața, ca să zic așa, după…

"Asta ne ocupă tot timpul"

Lumea mai povestește: "Înainte de Revoluție sau după Revoluție am făcut nu știu ce", Revoluția fiind un moment crucial în viața celor care l-am trăit. Dar eu spun așa acum: "Înainte de a pleca Patricia" și "După ce a plecat Patricia". Așa a devenit vorba. Cam așa este situația. Cu ei suntem toată ziua. Tatăl lor este un actor foarte bun, un actor excepțional la Focșani. Și, pentru că este foarte bun, este băgat în toate piesele care se joacă. Pleacă și câte două săptămâni, iar cei doi nepoți rămân singuri. Rodica merge și le face de mâncare. Mai mergem cu ei pe unde este nevoie, la medic… Și asta ne ocupă tot timpul. Locuiesc aproape de noi, la un kilometru, dar merg cu mașina, dacă tot pot să o mai conduc. Și cam asta e ceea ce fac acum.

"Mă rog pentru ei în fiecare zi"

Mă rog pentru ei în fiecare zi, pentru nepoți. Eu nu-mi doresc altceva decât să fiu sănătos și eu, și familia mea. Când sunt întrebat ce îmi doresc, asta spun. Nu îmi doresc altceva. Sunt credincios, cred în Dumnezeu, deși nu mergem la biserică decât foarte rar; dar nu în asta constă credința – de câte ori mergi la biserică. Atunci când te bați cu pumnul în piept că ești credincios, trebuie să simți lucrul acesta. Familia noastră îl simte", a spus Marius Țeicu, într-un interviu pentru viva.ro.

Patricia, fiica lui Marius Ţeicu, s-a stins din viaţă, în anul 2017, la spital, după o grea suferinţă, fiind diagnosticată cu leucemie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel