”Cei de la CCR sunt multe lucruri, numai judecători nu sunt, să fie foarte clar”. Acuzații grave din USR: Eu cred că Marcel Ciolacu a făcut acest troc/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Europarlamentarul Vlad Gheorghe, din partea USR, face acuzații grave cu privire la CCR. 

CCR a decis că legea cu privire la pensiile speciale ale parlamentarilor este constituțională doar dacă nu se aplică retroactiv. Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe consideră că ”au fost foarte multe proiecte de lege care trebuiau să taie toate pensiile speciale... zâmbesc cumva, pentru că am discuția asta de foarte mulți ani deja. S-au depus proiecte în legislatura anterioară, s-au depus proiecte în legislatura aceasta. În legislatura anterioară, chiar s-a adoptat un astfel de proiect cu ultra-majoritate, acum la fel, știind bineînțeles că se ajunge la CCR”.

”Cei de la CCR sunt multe lucruri, numai judecători nu sunt, să fie foarte clar. Sunt numiți judecători, dar nu au nicio treabă cu magistratura, sunt niște oameni numiți prin proceduri politice acolo și niște beneficiari de pensii speciale extrem de mari.

Cumva, de înțeles, și eu cred că Marcel Ciolacu a făcut acest troc cu judecătorii CCR, pentru că acolo se judecă politic la astfel de subiecte, să nu ne mai ascundem după deget, prin care să spună ok, să ne prefacem cu succes că abrogăm pensiile speciale, pentru că avem aceste obligații față de Comisia Europeană, dar haideți s-o facem cumva astfel încât să nu vă deranjăm nici pe voi, nici pe oamenii noștri PSD-iști” a spus Vlad Gheorghe, europarlamentar USR, în emisiunea ”D`Economics”. 

Realizatorul emisiunii i-a cerut dovezi și argumente în acest sens. Vezi mai mult de la minutul 24:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel