Ceartă Paul Vass-Ponta: Încă patru întrebări pentru premier, după cele două care l-au lovit pe... Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andreea Paul Vass a gafat vineri, atacându-l pe Victor Ponta cu două întrebări care îl vizau, de fapt, pe președintele Iohannis. ”Bănuiesc că după ce vă vor certa la PNL, n-o să mai reveniți”, i-a scris Ponta pe Facebook, în replica în care îl atacă și pe președinte. Andreea Paul a revenit, însă, cu patru întrebări pentru Victor Ponta.

Prim-vicepreședintele PNL l-a întrebat, vineri, pe primul ministru de ce nu a publicat Legea Amnistiei Fiscale în MO, și de ce a fost publicată Ordonanța de creștere a salariilor demnitarilor? Ponta i-a răspuns cu trimitere la Klaus Iohannis: președintele nu a semnat Legea care interesează mediul de afaceri. În schimb, ordonanța pentru salariile demnitarilor a fost publicată în timp ce premierul era în Turcia, după o înțelegere între președinte și vicepremier.

Andreea Paul, prim-vicepeședinte PNL, a revenit, sâmbătă, cu un nou comunicat de presă, o "replică la atacul lui Ponta în urma scrisorii deschise".

Victor Ponta îi pune în cap mediul de afaceri lui Klaus Iohannis, folosind o greșeala a Andreei Paul

Andreea Paul mai adaugă patru întrebări solicitării pentru premier:

"Ponta sigur nu va mai reveni în fruntea țării. Dar pleacă greu, pleacă prin lege, nu prin ordonanță de urgență, așa cum ar trebui. În rest, e clar, avem: Lege pentru cetățeni, ordonanță pentru demnitari - definiția guvernării PSD! Poveri pentru cetățeni, privilegii pentru demnitari - definiția guvernării PSD! Birocrație și reguli pentru cetățeni, soluții pentru demnitari - definiția guvernării PSD!

Dacă tot a slobozit gura Premierului definiția propriei sale guvernări să răspundă și la întrebările ignorate până acum:

- cum s-a cheltuit plusul de 15 mld euro cu care a îndatorat guvernul în mandatul său, adică un plus de 790 de euro pentru fiecare român, de la cel mai mic până la cel mai mare?

- de ce a crescut evaziunea fiscală cu 18 mld lei sub mandatul său?

- ce s-a întâmplat cu datoria țării de la Rompetrol?

- când își dă demisia?

Continuați voi lista de întrebări".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel