Ceartă la Antena 3 după episodul ”Vela – imn”. Guran a IZBUCNIT: Am o limită!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Virgil Guran (PNL) şi Sarmiza Andronic au avut un schimb dur de replici la Antena 3, după ce liberalul a fost pus să îşi dea cu părerea privind momentul în care Marcel Vela a vrut să întrerupă imnul naţional. 

Virgil Guran s-a enervat în momentul în care a fost întrerupt de Sarmiza Andronic şi a reacţionat dur.

Iată dialogul dintre cei doi: 

Virgil Guran: La astfel de momente există videoconferinţe. Când auzi imnul naţional, mereu te ridici în picioare, chiar dacă participi prin videoconferinţă. 

Sarmiza Andronic: Domnule Guran, aveţi dreptate, dar... 

Virgil Guran: Numai puţin, lăsaţi-mă să termin, că dacă ne apucăm la fiecare lucru de genul să bagatelizăm... Reacţia ministrului a fost normală! 

Sarmiza Andronic: Domnule Guran, vă rog frumos să vă opriţi... 

Virgil Guran: Ba vă rog eu să vă opriţi, că nu am terminat. 

Sarmiza Andronic: Există un protocol! 

Virgil Guran: Staţi aşa! Cu tot respectul, dar nu îmi spuneţi mie să mă opresc, că am venit aici să vorbesc, nu să îmi spuneţi să mă opresc. Nu am fost chemat să fiu tocat, mi-am spus părerea, cu respect. Am spus clar, ministrul a avut o reacţie normală, după părerea mea. Am dreptul să îmi spun părerea? Aveţi altă părere? V-o exprimaţi după aceea, dar nu îmi spuneţi mie să mă opresc, că nu am venit aici să fiu pus la colţ. 

Sarmiza Andronic: Dle Guran, eu apreciez foarte tare prestaţia dumneavoastră. 

Virgil Guran: Nu, dar am o limită. Am venit aici să îmi spun părerea. Dl Vela a avut o reacţie de militar, mi-am spus părerea, punct. 

Sarmiza Andronic: Niciodată nu se întrerupe imnul naţional şi nu se fac astfel de gesturi în timpul imnului naţional. Întâmplător am predat şi protocol, fir-ar să fie! 

Marcel Vela a vrut să întrerupă imnul naţional la o videoconferinţă, deoarece mai mulţi membri ai Gărzii de Coastă din Constanţa nu s-ar fi ridicat în picioare pe durata intonării acestuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel