Ceartă acidă Chirieac - Vîlceanu. Ironie explozivă: Să nu dea testul PISA în Parlament că-l facem PRAF
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Scandal la România TV, cu ironii și replici tăioase, atacuri cu manta între Bogdan Chirieac și Dan Vîlceanu. 

”Domnul Ludovic vrea moțiune de la domnul Marcel. Acum eu nu cred că domnul Marcel e pus președinte PSD ca să-i facă pe plac domnului Ludovic. Dacă îi faci pe plac domnului președinte Iohannis atunci este voie. Chestiunea cu jalba în proțap era valabilă pentru PNL, care s-a branduit în felul acesta și avea și un lobby la Bruxelles personificat de doamna Monica Macovei, unde jalba în proțap avea mereu un răspuns pozitiv din partea Bruxelles-ului. Acum, cu excepția faptului că, eu știu, poate domnul Claudiu Manda și-a făcut deja un lobby la Bruxelles, sustenabil, comparabil cu al doamnei Macovei, să trimiți jalbă la Bruxelles și de acolo să-ți vină răspundul NU, "nein" nu e o idee prea bună. În plus, PSD e partidul poporului, al oamenilor muncii de la orașe și sate. El nu se duce la Înalta Poartă, PSD-ul fiindcă are capacitate internă șă-și rezolve problemele. Mă rog, e o opțiune politică interesantă și o să-i vedem rezultatul, finalitatea” a spus Bogdan Chirieac despre contextul plecării Guvernului Orban, prin moțiune de cenzură sau demisie. 

În acest context serios, Dan Vîlceanu a venit cu o fumigenă, rupând din context afirmații ale lui Marcel Ciolacu și lipindu-le conform agendei.  

Întrebat dacă pleacă singur Guvernul Orban sau cu ajutorul PSD, el a răspuns: "Eu l-am văzut pe domnul Ciolacu în direct, când făcea declarațiile astea și am auzit ceva halucinant, negura minții. Alegerile anticipate sau primari în două tururi sunt ilegale, incorecte și imorale. Așa ceva eu nu am mai auzit la nimeni. Primari în două tururi înseamnă imoral, ileagal?", a declarat Dan Vîlceanu. 

Schimb de replici acid

"Noi, cei care am picat testul PISA, nu înțelegem dintr-un text de mărime medie ideea principală. Ideea principală acolo am înțeles și eu că ar fi fost faptul că alegerile sau legea alegerilor se schimbă cu trei luni înainte de alegeri. Domnul Ciolacu spunând așa: Că e de acord cu primari în două tururi, pentru 2024. Așa a grăit. Dom`ne, să nu care cumva să dea ăștia testul PISA în Parlamentul României că îl facem praf", a reacționat Bogdan Chirieac.

Dan Vîlceanu: ”Domnule Chirieac, dacă s-ar da testul PISA în studio, dumneavoastră l-ați pica!”. 

Bogdan Chirieac a răspuns ironic: ”Sunt convins, da! Dumneavoastră l-ați trece!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel