Cearșafuri parfumate după spălare: cu acest truc mirosul va rezista mai mult timp
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cearșafuri parfumate după spălare - cu acest truc mirosul va rezista mai mult timp. Sursa - Pexels
Cearșafuri parfumate după spălare - cu acest truc mirosul va rezista mai mult timp. Sursa - Pexels
Multe gospodine obișnuiesc să  schimbe cearșafurile cel puțin o dată pe săptămână sau cel târziu la 10 zile. Pe timpul verii, din cauza transpirației, a temperaturilor crescute și a înmulțirii  bacteriilor se recomandă ca cearșafurile să fie schimbate mai des.

Vara, de obicei, folosim cearșafuri subțiri, din bumbac. Mirosul proaspăt și curat al cearșafurilor curate un adevărat răsfăț. Dar cum să rămână cearșafurile parfumate mult timp după spălare? Acesta este remediul care vă ajută să le aveți frumos mirositoare mai mult timp.

Super lipici, făcut acasă, din câteva ingrediente din cămară: vei fi uimit de eficiența lui și de rezultate 

Cearșafurile vor fi foarte parfumate mia mult timp cu acest truc foarte simplu, care le va oferi prospețime și un parfum plăcut  o lungă perioadă de timp!

După spălare, ne place să simțim acea senzație plăcută de curățenie, mai ales când vine vorba de cearșafurile în care ne odihnim. Ne place să simțim acel parfum dulce, fiind un adevărat răsfăț. Dar cum să ne asigurăm ca mirosul cearșafurilor noastre să nu dispară după spălare? Cu aceasta metoda vor fi parfumate mult timp!

Trei moduri neobișnuite de utilizare a cuptorului cu microunde, pe care, cu siguranță, nu le cunoșteai

Tot ce ai nevoie este apă, bicarbonat de sodiu și câteva picături din uleiul tău esențial preferat.

Din aceste ingrediente vei pregăti  un parfumier natural pe care îl poți folosi de câte ori vrei. Tot ce trebuie să faceți este să turnați apă, 10 picături de ulei esențial și un praf de bicarbonat de sodiu într-o sticlă cu pulverizator. Agitați totul și parfumul tău natural este gata. Trebuie doar să pulverizați soluția direct pe cearșaf, să o lăsați să se usuce și apoi puteți face patul!

 

BONUS. Detergent de haine, făcut în casă dintr-un ingredient simplu. Este grozav și super eficient

 

Detergenții de uz casnic nu sunt niciodată suficienți! Fie ca sunt pentru pardoseli, fie pentru eliminarea prafului de pe suprafețe, fie pentru baie sau bucătărie sau chiar pentru haine, avem nevoie mereu de detergenți. Îi căutăm pe cei mai ieftini, dar, în același timp, eficienți.

Multe persoane se uită și la compoziție și cumpără detergenți organici. Dar știi că poți încerca să-i faci acasă cu mâinile tale? Există multe ingrediente pe care le poți folosi înlocuind detergenții și totuși vei obține rezultate excelente.

Cum se curăță oglinda pătată, ca să arate ca nouă: nimeni nu știe aceste trucuri

Oțetul, de exemplu, este un excelent dezinfectant natural și, împreună cu bicarbonatul de sodiu, poate rezolva multe probleme.

Ceea ce vă propunem acum este un ingredient din care puteți face un excelent detergent de rufe. Îl vei face cu mâinile tale și va fi super eficient. Ești curios să știi ce este?

Fă acest lucru o dată pe lună și mașina de spălat va funcționa mai mulți ani: un truc grozav care funcționează

Dacă vrei să faci un detergent de rufe cu mâinile tale și vrei ceva foarte delicat, deloc agresiv, aceasta este soluția. 

Vei avea nevoie de un singur ingredient, pe care îl vei adăuga în apă și  detergentul va fi gata: vorbim despre săpunul de Marsilia. Acest produs este un puternic antibacterian, perfect pentru haine, chiar și pentru cele mai delicate articole de îmbrăcăminte, deoarece nu este  agresiv.

Nu aruncați niciodată laptele expirat: iată o metodă de utilizare cu adevărat incredibilă

Cu săpunul de Marsilia poți face un detergent excelent de rufe.  Tot ce trebuie să faci este să fierbi 1 litru și jumătate de apă într-o oală și, când apa fierbe, adaugă  100 grame de de săpun de Marsilia, dat prin răzătoare. Amestecați pentru a dizolva săpunul și eventual mai adăugați apă sau săpun pentru a obține consistența potrivită, dar teoretic proporția potrivită ar trebui să fie de 100 g de săpun pentru 1 litru și jumătate de apă. 

După ce ce detergentul se va răcit, pune-l într-un recipient și folosește-l la spălat hainele. Nici nu îți imaginezi ce rezultate bune vei obține. În plus este și parfumat!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel