Cea mai veche realizatoare B1 TV, RESTRUCTURATĂ. După 12 ani, scoasă din grilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Cea mai longevivă emisiune de la postul B1 TV a fost exclusă din grila postului de televiziune. 

HOROSCOP URANIA. Pasul fortunei, cu Urania a fost difuzat pe B1 TV încă de la lansarea postului. Emisiunea era difuzată sâmbăta, de la ora 16:00, și avea audiențe peste media canalului.

HOROSCOP URANIA. Realizatoarea cunoscută drept Urania, Simona Vărzaru, a declarat, pentru paginademedia.ro, că "a fost scoasă în cadrul măsurilor de restructurare. Nu am întrebat de ce. Probabil că B1 TV nu a mai avut resurse și pentru această emisiune". 

HOROSCOP URANIA. Întrebată ce va face în continuare, realizatoarea TV spune: "Nu am discutat cu nimeni încă. Dacă va fi nevoie de mine, pentru un program fără niciun fel de compromis, atunci da". 

HOROSCOP URANIA. Simona Vărzaru a mai spus că nu are niciun site și niciun cont de Facebook. "Toate site-urile sau conturile cu Urania folosesc o manipulare care nu are niciun fel de legătură cu persoana Simonei Vărzaru. Aceasta nu colaborează cu ei, nu realizează nicio rubrică pentru acele site-uri. Sunt site-uri care iau toată emisiunea, o transcriau integral și astfel fac trafic", a spus realizatoarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel