Cea mai simplă dietă din lume. Uite ce ai de făcut
Autor: Ana Vasilescu | Publicat pe: 10 iul 2019, 19:36
WhatsApp
Pierderea în greutate
Pierderea în greutate
Cuvântul DIETĂ îl asociem întotdeauna cu o pedeapsă, nefericire şi înfometare. Toate acestea, pe termen lung, afectează grav sănătatea. De aceea, nutriţioniştii recomandă o dietă compusă din câteva elemente esenţiale pentru a-ţi schimba complet stilul de viaţă.

Iată care sunt recomandările nutriţioniştilor: 

Mâncați în liniște

Noi trăim pe repede înainte, mâncăm mereu în grabă, în picioare, cu ochii în telefon. Acest lucru încetineşte digestia. Puneţi frână şi încercaţi să mâncaţi liniştiţi. 

Mestecați foarte mult

Creierul are nevoie de timp pentru a asimila cantitatea de alimente. Dacă în loc să mesteci, înghiți în grabă, nu veți fi niciodată sătui. 

Nu amestecați multe alimente la masă

Alegeți hidrații sau proteinele, dar nu le puneți împreună într-un vas și evitați sosurile! Fiecare aliment are un proces diferit digestiv. 

Căutați calitate

Grăsimi, carbohidrați, dulciuri ... totul are un loc în dieta dvs. Alegeţi întotdeauna cerealele integrale, proteinele animale sau vegetale și grăsimile cele bune. În ceea ce privește fructele și legumele, alegeți-le pe cele proaspete. Evitaţi băuturile de orice fel şi pariați întotdeauna pe apă.

Viața activă și odihna

Și, bineînțeles, faceţi sport și deconectați-vă de tot ce înseamnă muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?