Cea mai mare pască din lume, un nou record al Bucureştiului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
pasca
pasca

Cea mai mare pască din lume va fi pregătită vineri la București de o echipă de cofetari coordonată de Horia Vîrlan. Recordul va fi trimis spre validare la World Record Academy.

Pasca va avea un diametru de nouă metri şi va fi montată pe un suport special. Echipa de cinci cofetari care va realiza prăjitura va fi supravegheată de Horia Vîrlan, care are sarcina de a certifica faptul că toate regulile pentru un astfel de record au fost respectate. Una dintre reguli este ca mâncarea preparată să fie distribuită în totalitate. Echipa estimează că pasca va fi împărţită în 500 de porţii.

Întreaga acţiune, ce va începe de la ora 12.00, urmând ca pasca să fie montată afară după ora 17.00, va fi filmată, iar înregistrarea va fi trimisă la World Record Academy pentru validarea recordului.

Pentru realizarea acestui preparat gigant se vor folosi: 30 de kilograme de făină, 1,5 kilograme de drojdie de bere, 1,8 kilograme de zahăr, 12 litri de lapte, 300 de ouă, 45 kilograme de brânză de vaci, 3 kilograme de smântână, 6 kilograme unt, 1,2 kilograme coajă de lâmâie şi portocală, 6 kilograme de stafide şi 3 kilograme de griş şi sare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel