Nu toate tipurile de ulei de măsline sunt la fel, unele având o viață mai scurtă decât altele, din momentul deschiderii sticlei. De asemenea, oamenii nu știu cât de periculos poate deveni acesta când este... încălzit.
Astfel, toate enzimele și toate beneficiile sunt distruse, iar uleiul se trasformă în cel mai nociv tip de grăsime pe care o poate consuma omul, scrie unica.ro. Este vorba despre grăsimea trans, care crește colesterolul rău și îl scade pe cel bun.
Uleiul de măsline trebuie consumat în starea lui normală, nealterată, la temperatura camerei.
Vezi și: Cum să citești eticheta sticlelor de vin. Ce înseamnă DOC sau CMD
Care este diferența dintre zahărul brun, zahărul alb și zahărul brut
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- Pensionarii primesc pensiile înainte de Paști. Adrian Negrescu: Nu mai ajung în capcana IFN-urilor
- NASA a plasat pe orbită o pânză solară de 80 m². La ce experiment va fi folosită
- Vremea de Florii, 1 mai şi Paşti. ANM a venit cu prognoza completă