Cea mai controversată carte despre TRUMP s-a lansat astăzi
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
AGERPRES.
AGERPRES.
O librărie din România a lansat astăzi și în țara noastră una dintre cele mai contriversate cărți despre Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii. 

„Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia cel mai periculos om din lume” este cea mai controversată carte a anului 2020, publicarea acesteia fiind aproape blocată în instanță de familia lui Donald Trump. Este și cartea care stă la baza procesului intentat de autoare președintelui Statelor Unite, oferind informații vitale cu privire la evaziunile fiscale realizate de Donald Trump și de tatăl acestuia, precum și intenția familiei Trump de a o priva pe Mary de moștenirea care i se cuvine după decesul bunicului său.

Iar în România lansarea oficială a acestei cărți aproape coincide cu ziua în care președintele Donald Trump s-a întors la Casa Albă, după ce a fost spitalizat din cauza infectării cu noul coronavirus.

”O familie foarte nefericită”



„Povestea convingătoare scrisă de Mary Trump despre o familie foarte nefericită reușește mai mult decât să ofere informații aprofundate cu privire la tulburătoarea lume interioară a unchiului său. Este, de asemenea, un manual de primă clasă asupra funcționării interne haotice a unei administrații care a șocat lumea prin eșecul de a urma pașii de bază necesari pentru a oferi siguranță americanilor în timpul pandemiei de coronavirus.” – Boston Globe

Mary L. Trump, nepoata președintelui Statelor Unite, are un doctorat în psihologie, experiență în domenii precum traumatologie, psihopatologie și psihologia dezvoltării. Pe lângă educația sa în domeniul psihologiei, aceasta a absolvit o facultate cu specializarea în literatură comparată. Cu alte cuvinte, Mary L. Trump este singura care poate demonta toate miturile pe care Donald și Fred Trump le-au construit pentru a înșela opinia publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel