Cea mai bună lună pentru vacanțe în 2024 în Europa. Vei economisi o mulțime de bani
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie de la Leah Kelley: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ma-ina-automobil-direc-ie-orientare-3935702/
Fotografie de la Leah Kelley: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ma-ina-automobil-direc-ie-orientare-3935702/
Nici nu a început bine 2024 și deja mulți dintre noi se gândesc la vacanțe. Care este cea mai bună lună pentru vacanțe în 2024 în Europa? Aflăm acum.

Chiar dacă oricând este potrivit pentru o escapadă în Europa și pentru a petrece câteva zile departe de România, adevărul este că, în funcție de perioada în care călătorești, poți economisi mulți bani deoarece nu este la fel să vizitezi un oraș în plin sezon de vârf, cum ar fi lunile de vară, comparativ cu o vacanță în extrasezon.

În Europa există o mulțime de destinații incredibile în care poți călători, precum Paris, Roma, Florența, Londra sau Lisabona, precum și „comori” mai puțin cunoscute care tind să fie trecute cu vederea și pentru care călătoria este mult mai economică. Cu toate acestea, dacă dorești să vizitezi o capitală europeană cu puțini bani, există o lună perfectă pentru asta și nu trebuie să aștepți mult pentru a ajunge acolo.

Luna februarie este, fără îndoială, cea mai bună perioadă pentru a face o escapadă în Europa din punct de vedere al banilor deoarece după sărbătorile de Crăciun, foarte puțini aleg să călătorească în cea de-a doua lună a anului, cu toate că oamenii care o fac pot economisi sute de euro atât pentru zboruri, cât și pentru cazare, în comparație cu cei care aleg să viziteze o capitală europeană mai târziu în an.

Numeroase companii aeriene, cum ar fi Ryanair sau Air Europa, lansează numeroase oferte pentru primele luni ale anului, iar în februarie biletele de avion pot fi mult mai ieftine. Nu numai atât, ci și hotelurile și alte tipuri de cazare reduc, de asemenea, semnificativ prețurile camerelor pentru a atrage mai mulți oaspeți în timpul acestei luni.

În luna februarie a acestui an, poți călători la Lisabona cu doar 28 de euro sau poți vizita Dublinul cu doar 32 de euro. Cu doar câțiva bani în plus, poți zbura și cu Vueling la Londra și Milano, sau poți explora Pisa cu doar 40 de euro cu Ryanair. Acestea sunt doar câteva exemple de orașe europene în care călătoritul este foarte economic în timpul lunii februarie din 2024, așa că dacă te gândești să faci o călătorie în curând, nu există o perioadă mai bună pentru asta decât februarie 2024, conform 20min.es.

Călătoria poate fi benefică pentru dezvoltarea personală, învățare, relaxare și multe alte aspecte ale vieții tale. Este o modalitate minunată de a explora lumea și de a te conecta cu tine însuți și cu ceilalți. Așa că profită de vacanță! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel