România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 14 feb, 08:14
Cea mai afectată ZODIE în februarie și horoscopul pentru Valentine's Day în 2020
Toată lumea are așteptări de la luna februarie, mai ales că e și ziua de 14 februarie, dedicată sărbătorii importate, Sfântul Valentin. 

Astrele însă, pe parcursul lunii, pregătesc tensiuni și provocări. Și asta pentru că Venus, planeta iubirii, va face o serie de careuri cu planetele grele din semnul Capricornului, potrivit astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Iată ce a zis despre trei zodii:

Berbec

Din start trebuie să știi că vei fi cel mai afectat! Chiar dacă Venus te vizitează și îți oferă chef de iubire, te vei lovi de multe dificultăți. Vei da vina pe partener sau pe admiratori, dar de fapt problema va fi la tine. Deși nu pare, nu ai deloc încredere în tine și vei proiecta asta în conexiunea cu ceilalți.

Balanță

Îți vei copleși partenerul cu gesturi de afecțiune sau romantism, iar acesta va fi rece, conflictual și mofturos. Eforturile tale vor fi în zadar. Să nu crezi că ești de vină cu ceva! Pur și simplu, va trece printr-o perioadă neplăcută și nu va dispoziția necesară să fie atent la nevoile tale.

Capricorn

Ai o mulțime de inițiative și propuneri legate de petrecerea timpului împreună cu persoana iubită, dar aceasta va respinge tot. Vrea să stea acasă și să nu cheltuiască bani. Sau va fi reținută de prea multe ori peste program la serviciu și nu va dori să facă nimic în acest sens. Recomandarea este să nu îți faci mari așteptări.

De asemenea, Daniela Simulescu a realizat o emisiune dedicată zilei de 14 februarie.

Mai multe, în filmarea de mai jos:

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro