Ce va face Sișu la alegeri. Pe cine ar vota / video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Alegerile locale au loc pe 27 septembrie.

Sișu Tudor a dezvăluit, la interviurile DC News, de ce nu merge la vot, pe 27 septembrie. 

Sișu Tudor a declarat, în cadrul unui interviu pentru DC News, că „în ziua de azi, politicienii nu vor să deranjeze pe nimeni. Uită-te la ei vorbind, la ăștia mari. Ei nu deranjează. Sunt înțelegători, să nu supere, să nu deranjeze. Păi supără-mă! Spune-mi că trebuie să fac ceva! Asta vreau să aud: E rău și trebuie să ne unim toți, să facem ceva! Nu, ei nu vor să te supere. Stai liniștit că e bine, mai luăm niște bani de la FMI și așa te-a păcălit. Te duci la vot și îi dai mandatul”. 

În continuare, artistul a susținut că „dacă n-ar merge niciunul dintre noi la vot, ei ar fi fost niște oameni din cartier, care beau bere în spatele blocului”.

Sișu Tudor: Eu nu merg la vot 

Sișu Tudor n-are de gând să meargă la vot nici la alegerile locale din 27 septembrie. A amintit, în acest context, că a fost la referendumul pentru familie pentru că era o „chestie de principiu”.

„Eu nu merg la vot. Am fost doar la referendum. Mi s-a părut o chestie care nu ținea de o alegere a unor oameni, ci de o chestie de principiu. În rest, nu merg la vot. Cu circul ăsta care se face, tre să ai mandatul de la popor. Dacă nu faci circul ăsta, n-ai mandat. Și atunci oamenii și-ar pune întrebări. Așa că tre să faci circul. Ai două opțiuni, trei dacă vrei să mai interesant jocul și îi pui pe oameni să dea mandatul unuia dintre ăia”, a mai spus Sișu Tudor precizând că, dacă ar vota, „înseamnă că eu, ca cetățean, sunt vinovat pentru tot ce s-a întâmplat în ultimii 30 de ani dacă am mers și am votat de fiecare dată. Nu e vinovat ăla care a venit și a mințit”.

Totuși, Sișu Tudor a subliniat faptul că, va merge la vot doar atunci când va exista un candidat sau o formațiune în care să aibă totală încredere că poate face ceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel