Data actualizării:
Data publicării:

Ce urmează în cazul Gabrielei Firea. Chirieac: Demisia domniei sale mi se pare improbabilă. Totul depinde numai de dânsa

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit telefonic la Antena3 CNN unde a vorbit despre situația Gabrielei Firea. 

Analistul politic a fost întrebat ce crede că urmează în ceea ce o privește pe ministrul Gabriela Firea. 

Potrivit Antena3 CNN,  există surse spun că se va lua în discuție retragerea sprijinului pentru Gabriela Firea. 

„Să vedem lucrul acesta. Familia Firea-Pandele este extrem de puternică, nu ca influență în PSD, ci extrem de puternică în sine că doamna Firea nu are mulți aliați în PSD. Eu nu cred că domnia sa va demisiona. De asemenea, am îndoieli că partidul va hotărî demiterea domniei  sale. Cu atât mai mult cu cât până în acest moment, Parchetul nu a formulat niciun fel de acuzație la adresa dânsei.

Vinovățiile morale, acestea că mulți din cercul de apropiați ai domniei sale, inclusiv domnul Godei, inclusiv fosta consilieră a dânsei sunt direct implicați în azilul groazei, da. Din acest punct de vedere, da.

Din ce am văzut, și declarațiile oficiale făcute de doamna Firea, nu rezultă deloc că își găsește vreo vinovăției aici. Deci demisia domniei sale mi se pare improbabilă. Totul depinde numai de dânsa.”, a spus Bogdan Chirieac.

„Și de Marcel Ciolacu? De domnul Paul Stănescu? Sunt informații că Paul Stănescu, cu care o relație apropiată Gabriela Firea, este cel care ar trebui să o convingă să facă pasul înapoi. Sunt informații pe surse.", a spus realizatorul Antena3 CNN. 

„Așa este, cum spuneți, cum că Paul Stănescu ar fi încercat să o convingă pe doamna Firea să demisioneze. În același timp, domnul Paul Stănescu a dezmințit public că ar fi făcut lucrul acesta. Cred că singura care ne poate spune mai mult acum este doamna Firea și poate că vom avea  declarație de presă după întâlnirea cu Marcel Ciolacu. Sau nu vom avea.

Mai departe, ancheta durează, se spune că sunt percheziții la un alt membru al grupului implicat în azilele groazei în acest moment. Sunt și alte persoane reținute de DNA și prezentate pentru arestare preventivă. Înțeleg că persoanele acelea au avocați celebri care le apară, care le sunt apărători aleși în acest moment. Deci scandalul nu se stinge curând, în opinia mea.”, a spus Bogdan Chirieac la Antena3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel