Ce trebuie să știe toți cei care au cont Betano. Roxana Ciocănău Dinescu: Chiar sperăm ca mesajul acesta să fie din ce în ce mai bine înţeles
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Roxana Ciocănău Dinescu, Senior Marketing Manager Betano România, a explicat ce trebuie să știe toți cei care au un cont Betano.

"Avem extrem de multe tool-uri (n.r. instrumente) de responsible gambling (n.r. joc responsabil). Atunci când un client îşi doreşte să se oprească din a folosi anumite verticale, din a le folosi pe toate, din sumele pe care le joacă, lucrurile astea fac parte din produsul nostru de foarte mult timp. Inclusiv la nivel de ore, zile, ani.

Dacă un client îşi doreşte să nu mai joace niciodată la Betano, poate să facă acest lucru pentru totdeauna. Nu se redeschid conturile peste un an, doi, trei. Asta promovăm - jocul responsabil de entertainment. Chiar sperăm ca mesajul acesta să fie din ce în ce mai bine înţeles şi este datoria noastră să îl transmitem din ce în ce mai des şi mai clar pentru a fi cât mai limpede pentru consumatori", a spus Roxana Ciocănău Dinescu, la DCNews TV.

Interviul integral, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel