Data actualizării:
Data publicării:

Ce spunea Daniela Simulescu, astrolog DC News, în 2019, despre Marcel Ciolacu, a devenit realitate în 2023

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Politica
WhatsApp
PRESIDENCY
PRESIDENCY
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a avut dreptate. Din nou. 

Încă din 2019, Daniela Simulescu spunea că Marcel Ciolacu va avea surprize la care nu se va gândi. Și,  nu-i așa, cine s-ar fi gândit vreodată că președintele Klaus Iohannis îl va desemna premier? Cu toate acestea, Daniela Simulescu a avut dreptate: Marcel Ciolacu nu a lăsat puterea și vedem că astăzi are un cuvânt mare de spus.

„În cazul domnului Ciolacu, chiar dacă nu o să aibă putere fățișă, Soarele lui va progresa în gradul 29 Capricorn și nu o să lase puterea. (...) Va ține de putere. Va avea niște surprize la care nu se va gândi. 

Chiar dacă nu va mai rămâne pe scena politicii sau va rămâne, să știți că va avea un cuvânt mare de spus", spunea Daniela Simulescu încă din 2019.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul privind desemnarea lui Marcel Ciolacu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului a anunţat, marţi, că a decis să îl desemneze pe Marcel Ciolacu drept candidat pentru funcţia de prim-ministru.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut consultări pe această temă cu partidele şi formaţiunile parlamentare.

Marcel Ciolacu a afirmat că până joi noul guvern ar trebui să obţină votul de învestitură în Parlament, urmând ca apoi membrii executivului să depună jurământul.

„Dacă guvernul României, condus de Nicolae Ciucă, a fost despre stabilizarea României, îmi doresc ca viitorul guvern al României, condus de către mine, să fie despre economie şi reforme. În primul rând, până joi, România trebuie să aibă un guvern votat şi pe urmă să venim la dumneavoastră (la Palatul Cotroceni, n.r.) pentru depunerea jurământului", a arătat el într-o declaraţie susţinută alături de preşedintele Klaus Iohannis.

„Locul României este în Uniunea Europeană şi în NATO. Indiferent cât caută unii să ducă România către altă direcţie, drumul României este unul singur, şi cu o stabilitate politică, devine o certitudine", a spus Marcel Ciolacu.

El a mulţumit pentru onoarea de a fi desemnat premier, menţionând că acest lucru implică şi „o mare responsabilitate".

Totodată, Ciolacu i-a mulţumit preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, „pentru gestul de onoare" pe care l-a făcut.

„Nu aş dori să îi mulţumesc din postura de prim-ministru desemnat. Aş dori să îi mulţumesc din postura de român, pentru că prin gestul său, România a trecut într-o altă etapă. A trecut într-o etapă de democraţie consolidată", a spus Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel