Ce spune Wiz Khalifa despre România, după ce jandarmii noștri l-au săltat pentru că a fumat marijuana pe scena de la „Beach, Please!”
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Află în articol ce a spus Wiz Khalifa despre România, după ce jandarmii noștri l-au săltat pentru că a fumat marijuana pe scena de la „Beach, Please!”.

Rapperul Wiz Khalifa a fost arestat după show-ul de la „Beach, Please!” din Costinești pentru că a fumat marijuana pe scenă. Astfel, acesta  a fumat un joint chiar în fața fanilor care au venit să îl asculte, deși în România, consumul de marijuana este interzis prin lege. Ulterior, artistul a venit cu o reacție pe rețelele sociale.

După incident, el a spus că s-a distrat de minune la noi în țară și că nu a vrut să dea dovadă de lipsă de respect față de România. Totodată, acesta a spus că va reveni la noi în țară curând, dar deja fără joint.

"Show-ul de noaptea trecută a fost minunat. Nu am vrut să dau dovadă de lipsă de respect față de România, fumând pe scena. Ei au fost foarte respectuoși și mi-au dat voie să plec. Voi reveni curând, dar fără joint data viitoare", a scris Wiz Khalifa pe contul său de Twitter.

Potrivit autorităților, Wiz Khalifa avea la el 18 grame de canabis, pe lângă jointul consumat în fața publicului. El a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc.

Foto: Captură foto Twitter

Val de controverse legate de festivalul „Beach, Please!”

Au existat și alte momente controversate la acest festival organizat de influencerul Selly. Spre exemplu, deși vloggerul anunțase o campanie antidrog în cadrul „Beach, Please!”, printre artiștii care au urcat pe scenă recent a fost și un cântăreț care a avut versuri despre "băgat la venă".

Și asta nu este tot. În ultima seară de concerte, rapperul american French Montana l-a chemat pe scena de la „Beach, Please!” pe influencerul Andrew Tate care, împreună cu fratele său Tristan Tate, ambii acuzați pentru trafic de persoane și grup infracțional, instigare la lovire, lovire sau alte violențe. În plus, Andrew Tate este judecat separat și într-un dosar de viol.

„România te iubește, frate”, a spus French Montana.

Apoi în boxe a sunat o manea de Florin Salam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel